[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

alexandru_m

Inca un duel al suferintei, de data asta varianta autohtona.

Trist e ca dupa luptele grele in a demonstra care e mai incompetent de pe Sebes-Turda (care inca nu s-au incheiat) aktorii pizza-boys pare ca vor filma partea a doua pe A0.

Pe DNCB se lupta ai nostri, pe A0 se lupta ai lor, victime colaterale noi.

Sanatate tuturor!  :cheers:

danvoicu

Sti care e tragedia? Ca ai foarte mare dreptate.

TibiV

De la Ionut Ivasca, pasajul Berceni cu "garnitură" de A0 și M2...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

survola

Cam slabă mișcarea la A0 în zona Berceni, din ce se vede.
Altfel, zona e în reconfigurare totală.

TibiV

Tot de la Ionut Ivasca. Pasajul Berceni - cerc complet...

Si o filmare nocturna de la sol cu ridicarea grinzilor:

carutasul

Câteva poze de la "breteaua Bragadiru", de sub pod și de-a lungul bretelei.
Lucrurile par că se mișcă bine, e drept că și lucrarea e mică, dar cu atât mai mult e bine că se va rezolva repede (aici am și eu un interes, ca locuitor din zonă :) )

Powered by API/PUM imgur uploader

osandu

Am avut treaba la Cernica ieri (08.05.2022) si am trecut pe la pasajul de acolo, venind dinspre DN3. Las mai jos filmarea din masina.

Multumesc

Skynick

Dupa ce termina breteaua aia de iesire, trebuie sa se apuce de pod la Bragadiru.

carutasul

^^ să se apuce și ei de pod după ce se termină A0 :) Deocamdată încă se mai ține, nu e ca ăla peste Argeș de pe DN5 la care simțeam vibrațiile pe el :)

minisoferul

Reabilitarea daca nu gresesc este inclusa in contractul de largire a DNCB- sud.

panzer

Eseu: Amintiri de miabraia!

Ma uit la podurile comuniste peste DNCB, multe parca ar avea nevoie de o "revizie". Nici un oficial nu pare sa observe. Oricum, ei nu observa nimic pana nu cade podul.

Imi amintesc ca cel de la Chitila statea sa cada si ca inca mai este o portiune ne-consolidata. Tot la Chitila mai este o bretea care sta intr-o expropriere. Nici un cuvant pe nicaieri de 2 ani.

Merg zilele trecute pe DN7-A1 si imi aduc aminte ca sunt 4-5 ani de cand nu se pune stratul de uzura. Nici macar eu nu imi amintesc cate ori s-a promis.

Deh, amintirile ma chinuiesc.

dr4qul4

ce bretea a mai ramas la Chitila? A fost facuta de dinainte de pandemie (era cea de coborare dinspre DN1A)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

panzer

Pe aceeasi parte, breteaua de urcare. In proiect este inclusa o prelungire a.i. sa aiba banda selectorare. Ultimele informatii sunt de la cutter de acum cativa ani. Initial a lipsit o bucata de teren cu o casa pe ea la exproprieri.

Exact bucata din mijloc a podului comunist peste CF nu este refacuta. Daca iti aduci aminte podul a fost inchis partial pe fiecare parte si refacuta structura de catre Delta ACM. Dar fara tronsonul din mijloc pentru ca pilonii trebuiau consolidati de alta firma cf unui alt contract.

TibiV

Alte doua filmari de la Ionut Ivasca....

1. Pasajul Oltenitei:

2.Pasajul Cernica:

survola

La Cernica, pasajul este sublim, dar... completați voi  :((
Bine că nu e pe Centura de sud.