[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

punktnet

[/quote]

[/quote]

Pai nu este in interesul CNAIR / minister sa bage batul prin gard, din moment ce au datorii de cateva milioane de lei buni catre italieni.
Una doua pot abandona si cele mici lucrari pe care le fac si apoi o sa fie si mai mare scandal. De bine de rau se lucreaza la padure langa DN2, la podurile ambele peste CF, la Cernica...ritm de melc dar misca.
Colegii cu drone pot insista pe cele doua poduri CF pentru ca de pe drum nu se vede mai nimic.
Just kidding.

alexd4u2

Filmare de astazi, 12.02.2022. Se lucreaza pe 3 din cele 4 rampe ale pasajului.

BEV

Se pare ca sâmbătă a fost aglomerație  :lol:

Pasajul Domnesti - 12-Feb-2022

TibiV

PASAJUL BERCENI - Stadiul Lucrarilor 13.02.2022. Filmare Ionut Ivasca.

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pasa_andrei

Am mers in weekend pe centura de nord -est sa vedem daca au profitat de vremea buna din aceasta iarna.

Incepem cu Sensul giratoriu suspendat Cernica. Nu avem multe schimbari fata de ianuarie. Se lucreaza, incet, dar se avanseaza.

EnjoY!

panzer

Cred ca putem sa ii spunem "Pasajul Rusinica"!

VladVulpe

Nu se lucreaza absolut deloc , este o situatie jenanta si pare ca nimeni "important" nu e interesat de santierul acesta

punktnet

Ieri in jurul orei 17 dinspre A2 spre DN1 treceau o sumedenie de basculante UMB - am numarat minim 12 care au trecut pe langa mine plus cateva trailere cu utilaje acoperite.
Just kidding.

naivu

Probabil sunt pe terminate cu terasamentul la Brăila și aduc din utilaje pe A0N2!?

pasa_andrei

Continuam cu o mica parte din DN2-A2.

Enjoy!

Sorinus

Am trecut si eu aseara, doar zona filmata este asa avansata, in rest se lucreaza doar la giratoriul de la Cernica si pe langa podurile peste CF, dar f timid. La capete, nimic.

alext

^^^

Sa nu recunosc santierul Berceni!
Saptamani, daca nu luni de zile, au stat cu grinzile alea de beton puse pe pozitii si n-au miscat mare lucru.
Acum, nu numai ca au armat o rampa, ci sunt pe terminate si la a doua rampa.
Pe deasupra, o foreza lucreaza la ultimele foraje si deja au inceput sa sparga capetele pilotilor de la alta fundatie.

Incredibil!
Sa nu le fie "de deochi"!

pasa_andrei

Si ultimul video de pe acest sector din aceasta luna. Sectorul DN2-A2 filmat de la sol.

Avem un status de pe aceasta lucrare din februarie 2022. Nu vad nici macar o sansa ca aceasta lucrare sa se termine la finalul anului 2022.

Dar nu inteleg un lucru, de ce nu deschid anumite sectoare care sunt intr un stadiu foarte avansat?

Enjoy!

vm75

Multumim pentru filmari, @pasa_andrei. Ai dreptate, nu sunt sanse pentru deschidere completa in 2022, dar un castig rapid ar fi daca ar largi si deschide capetele, mai ales pe cel dinspre DN2, inclusiv nodul. Ar ajuta mult si reamenajarea nodului cu DN3 pe mai multe benzi

Ionut

Dar stai putin, cine a zis ca termina in 2022 ceva Tirrena?