[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

raulbogdan23

^

Am facut cateva capturi din filmare pentru cei fara facebook.

Cand isi revine uploader-ul vin si pozele.

LE: Acum ca si-a revenit uploader-ul vin si pozele. Calitatea era cam proasta la filmare din pacate.

Powered by API/PUM imgur uploader

jalemare

Ce povesteste un angajat care a lucrat pe santierul DN2-A2, la o postare pe Facebook a secretarului de stat, dl. Scriosteanu:

Nicu Tanase
''Hai să vă spun eu ce se'ntîmplă cu Cernica...acolo e un constr.italian și au făcut toate angajările pe câte 3 luni, iar acum la sfârșitul lunii sep.l-a câte unii a mai prelungit contr.pe încă 2 luni, iar pe alții i-au trimes acasă.Ei tot ce fac acolo e fix....pt.că ei nu au studiul de fez.bun cică ar fi fost făcut ...din birou și nici expropierile spre Afumați nu sunt gata, deci....eu am lucrat la ei pe 3 luni și încă 3 și gata,și inginerii au tot la fel !!!!!🙉🙉🙉🙉''

Macaronarii mai au putin si angajeaza cu ora  :lol:

VladVulpe

Pe 05 oct Dl Pistol spunea :"  am avut întâlniri cu managementul Antreprenorului stabilind măsurile necesare redresării și, în acest moment, nu mai au nici un motiv de întarziere. Așteptăm de la ei rezultate și recuperarea întârzierilor, astfel încât să nu ne vedem nevoiți să ajungem la măsuri pe care nu ni le dorim "

Clar TS nu vor lucra...n-au avansat nici 1% in 2021 ..rezilierea ramane singura solutie

hvm

Pai stai putin. Daca CNAIR nu le da terenul ei n-au nici un interes sa lucreze, doar sa emita facturi ca nu opt sa lureze fiindca nu au terenul liber si nu pot intra in teren si termenul nici macar nu curge. Daca reziliem nu facem decat sa platim si alte clauze. Pentru mine e clar ca in momentul in car etoat eproblemele sunte rezolvate de CNAIR ei o sa intre in teren si sa si lucreze nu doar sa factureze ca au trebuit sa stea degeaba. Am intlees gresit? fiindca in caz ca nu, atunci solutia nu e reziliere si noi sa platim zeci sau sute de milioane de euro, ci sa eliberam terenul si sa rezolvam clarificarile pe care le au din SF ca ei sa poata lucra. Daca CNAIR nu le pune la dispozitie ce solicita, nu o sa vina decat cu claim-uri ulterioare ca n-au putut sa lucreze (Vezi bechtel, aktor, pizza, CraPi1 unde si-au invatat deja lectia - in momentul in care terenul a fost liber de obligatii s-au dat la lucru)....

Si atunci ma intreb de ce sa reziliem? ce rezolva chestia asta? doar faptul ca le permite sa faca un claim si sa castige o gramada d ebani nefacand nimic. Parerea mea e ca CNAIR tre sa isi asume si sa isi faca treaba sa le rezolve blocaje si apoi sa le ceara sa lucreze. Ori rezolva acum ori peste 2-3 ani tot tre sa rezolve, asa ca de ce nu acum fara se rezilieze si sa ii forteze sa munceasca mai repede.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

Duta C

naivu

În primul rând, CNAIR trebuie să-și facă treaba Punct. Presupunând prin absurd că mâine reziliaza, reliciteaza și semnează cu alt Constructor, nu are și noul constructor nevoie să aibă utilitățile relocate și exproprierile făcute?!
Din ce vede acel Nicu Tănase^^^^, TS nu are front de lucru nici pt puținii muncitori angajați și a mai trimis acasă din ei.

punktnet

Am trecut ieri pe DN2-A2 si am observat urmatoarele aspecte
- langa DN2 se munceste de zor la terasamente, au ajuns la nivel cu actuala centura
- mai spre DN3 pe dreapta au aparut munti uriasi de balast adus recent
- la podul peste CF Constanta n-am vazut nimic nou
- la intersectia cu Cernica s-a deviat drumul si se lucra pe partea inchisa
Decat nimic, e bine si asa, nu cred ca rezilierea va face bine, daca sunt inca probleme cu amplasamentul mai sunt sperante
Just kidding.

slartibartfast

@punktnet, prin ,,lângă DN2" înțelegi cumva zona pădurii de lângă benzinăria Petrom cea nouă? Că chiar lângă DN2 sunt pe marginea centurii niște case din Afumați, lângă care sunt niște rețele electrice pe niște stâlpi care rezistă cu mai mult succes chiar și decât Selim de pe A0.

Ce spui despre Cernica chiar e o noutate, ar trebui să trec să arunc o privire. Dar ce mă îngrijora pe filmările pe care le-am văzut este că nu se apucaseră deloc de pilele dinspre Pantelimon (centru), nici măcar de fundații, deși la cele din partea cealaltă mișcaseră destul.

punktnet

^^ da, langa padure sunt bine la terasament. La Cernica par a se apuca de ceva sapaturi pe mijlocul fostului drum
Just kidding.

pasa_andrei

Ultimul video din aceasta luna vine de la Oltenita. Cel mai intarziat proiect dintre cele 3 ( Domnesti, Berceni, Oltenita), nu luam aici in calcul Cernica care are 0 sanse pentru 2022.

Enjoy!

Fred

Am avut niste treaba in zona PVB si mi-am dat seama ca indiferent cate pasaje se vor face pe sud, pana cand nu va exista autostrada intre Bragadiru si DN1 zona Dragomiresti va fi un calvar. La intersectia DNCB cu A1 era blocaj pe DNCB in ambele directii, spre Domnesti si spre Dragomiresti. Daca spre Domnesti se rezolva peste vreun an, spre Dragomiresti nu exista nici un plan si nici o sansa.

Si ca sa fie tacamul complet, si A0 era blocata spre Bucuresti pentru ca intrarea spre Preciziei era semnalizata la paleta de muncitorii care sapau un sant chiar langa Iuliu Maniu, ceea ce bloca nu doar banda 1 cu vehicule care voiau sa faca dreapta, dar si banda 2 cu cretini de genul camionului care a trecut de pe banda 1 pe 2 si dupa 30 de metri a vrut sa faca dreapta pe straduta aia direct de pe banda 1. Normal ca nu a avut cum si a blocat tot. La fiecare scuar era cate un motopolitist, cred ca vreo 5-6 in total, dar erau doar de decor, nu faceau nimic.

carutasul

Măcar dacă se termină cele trei pasaje majoritatea traficului A1-A0 o va lua pe sud și se mai eliberează un pic, dar da, cu giratoriile alea tot timpul va fi aglomerat.

Dragosdimitrescu

Sambata 30.10 excursie pe DNCB de la Otopeni la Dambovita:
- turbo giratia de la Str. Garii - Otopeni e functionala si foarte utila. Inca sunt bizoni de banda 2 care raman pe banda 2 si iau giratoriul in piept.
- s-a mers foarte bine pana la DN2 dupa care am stat intr-o coloana ce se misca cu greu pana la Petrom. Cred ca mai faceau stanga si se oprea traficul.
- pe santierul TS am vazut oameni (20-30 muncitori) si utilaje la munca (excavator 3, o macara, o basculanta) dar nu era nimic senzational acolo. In rest confirm cele scrise de punktnet.
- sunt niste decopertari pe dreapta dupa intersectia cu A2 spre Glina.

rocklee

pun si eu o filmare  pe care o recomand sa fie vazuta ....POVESTI DIN SANTIER.... 8)

https://www.youtube.com/watch?v=tow9xZij-o4&ab_channel=PovestidinSantier

bekxy

Nu prea ii văd sensul. Imaginile sunt deja vechi.
O pagină mai în spate e un clip mai recent, cu farfuria aproape gata de zbor...