[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paulmare

^ are kola dreptate, cnair le-a dat voie lui Strabag sa tina o singura banda pe lângă pasaj, a mai economisit Strabag niste firfirei cu banda extra care ar fi trebuit demolată când era pasajul gata

kola

Vin si eu cu cateva poze de azi de pe centura noastra draga.

Si la intoarcere

kola

Iar in postul acesta o sa va pun poze cu aglomeratia de azi, care a fost peste ce am vazut vreodata pe DNCB.
Coada pe directia A1 - Mogosoaia, era imediat dupa curba cum cobori la Dragomiresti.

De aici nu am mai putut face poze deoarece eram sub nivelul lor.
Si in directia Mogosoaia - A1 era pana aproape de DN1

Daca deranjeaza postul acesta, se poate sterge. Eu unul am vrut sa va arat cu ce se confrunta soferii care trec pe acolo.
Am trecut pe acolo la orele 11:30, respectiv 14:30-15:00. Deci nu era ora de varf.

nenea_hartia

@kola: Fotografiile nu deranjează niciodată :). Mulțumim!

kola

Buna dimineata,
niste poze de ieri de la pasajele Domnesti, Berceni si Popesti. Incepem cu Domnesti

Au montat si al doilea tablier

Si avem primul strat de asfalt

kola

Pasaj Berceni, unde la ora (19:30-20:00) la care am trecut, se lucra.

Pana aici avem balast stabilizat

Primul si al doilea strat ce asfalt

Pana aici avem balast

kola

Continuam cu Popesti-Leordeni

Cineva ori a intrat in ei, ori i-a atins.

Zona inca neatacata

Cam atat.
Mentionez ca singurul loc unde se lucra la ora la care am trecut era la pasajul Berceni.

vm75

Cateva imagini de astazi de la Mogosoaia. Pe rampa dinspre Otopeni se asezau niste armaturi paralelipipedice de-a lungul zidului de biscuiti, aratau ca o bordura.
Inspre Chitila au mai avansat cu rampa, pe partea dinspre Bucuresti a mai aparut un rand de biscuiti. Ar mai fi cam 2-3 m pana sus, poate in 2-3 saptamani ajung si aici la nivel

paulmare

^ Au încă două rânduri de biscuiți de așezat la rampa Chitila, sunt 4

paulmare

^ eu am trecut acum doua zile, fata de filmare care e de 8 zile, de la sol se vede ca au turnat antretoaza si pe axul inspre otopeni, sunt mai multi oameni de cand i-au promis lui cutter ca termina, departe insa de ce ar putea strabag,

Dominik

You're in Steelers Country

pasa_andrei

Am trecut pe la viitorul sens giratoriu Cernica de vreo 3 ori in ultimele 2 luni doar ca de fiecare data a plouat si nu am putut filma.

Situatia este destul de tragica asa cum ne-am obisnuit de anul trecut. Lucrarile se "misca" la pasaj si cam atat. Au decopertat o zona dupa Cernica spre A2 pe o portiune de ~1 km, lucrari noi  nu exista la pasajul CF 800 si nu am avut de ce sa filmez. Auzeam anul trecut trebuia refacut proiectul, dar 0 vesti despre asta.

Enjoy!

RaduG

FB Scrioșteanu https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu/posts/1505735133099700

Quote𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀𝗼𝗮𝗶𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗻𝗼𝘂𝗹 𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗮𝘀𝘂𝗺𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗼𝗿 𝘀𝗶 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮 𝗶𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗲𝘃𝗮𝘇𝘂𝘁 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁, 𝗮𝗱𝗶𝗰𝗮 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗮, 𝗹𝗮 𝟭 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲
⬆️ Rampa spre Otopeni a ajuns la cota finală, s-a pus ultimul strat de balast. Și au început armarea, cofrarea și turnarea tălpii coronamentului rampei, precum și montarea lisei de coronament. 
⬆️ La rampa dinspre Chitila continuă realizarea zidurilor de sprijin, în sistem maccaferri, precum și așternerea și compactarea straturilor de balast.
⬆️ Continuă armarea plăcii de supra - betonare peste grinzile pasajului. Se armează și urmează să se toarne ultima antretoază. Până acum s-au armat și cofrat 4 antretoaze. Fac mențiunea că antretoazele sunt grinzile transversale care leagă grinzile principale ale unui pod.
⬆️ Continuă realizarea canalizării pluviale și a iluminatului public.

slartibartfast

^^
Remarc și că se lucrează de fapt doar pe jumătate la acel pasaj. Sunt lucrări cât de cât doar pe partea dinspre Cernica. Rampele dinspre Pantelimon sunt fix 0.