[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

punktnet

Aseară la ora 21 se făceau studii geo între DN2 și A2 pe aliniamentul centurii.
Estimez că săpau undeva la peste 3 m in jos niste eșantioane de vreo 10 cm diametru.

L.E Am trecut acum și lucrează aproape de DN2 pe decopertări, slăbuț

Just kidding.

kitsune

Am intrat și eu ieri, 11.06, mai mult ca să filmez, că nu-mi e drag să stau in trafic. Era pe la 17:30 să zic, nu am văzut niciun utilaj, nici măcar parcat pe undeva. Într-adevăr, săpat proaspăt lângă păduricea unde a pozat colegul @punktnet. In rest nimic.

Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

slartibartfast

Wow, nici măcar excavatorul care era la 1:41 nu mai e.

VladVulpe

O bataie de joc ..interesant este de ce dl Drula in toate aparitiile dansului vorbeste deapre toate proiectele dar are grija mereu sa omita informatii despre acest sector ..

Dragosdimitrescu

E ca la scoala la inspectie cand se scot in fata elevii buni si cu parinti implicati.

kola

Salutare colegi,
cateva poze de azi de la pasajele Popesti-Leordeni, Berceni, Domnesti.

Incepem cu Popesti-Leordeni

kola

kola

Au ajuns cu balastul pana aproape de intersectia cu linia de cale ferata

kola

La pasajul Domnesti o sa pun doar 2 poze care ar fi diferite fata de data trecuta. A aparut balastul stabilizat pe directia Bragadiru-A1

Probabil ploile din ultimele zile i-au oprit din lucru. Azi nu se lucra pe niciun santier din cate am vazut la ora cand am trecut (13:30 - 14:15)

Titza

Centura București(DNCB): Pasaj Cernica
Stadiu lucrări la 12.06.2021

RaduG

Drăguț clipul, din ce aparat de zbor este filmat?

shogom

La Mogosoaia au ajuns cu biscuitii aproape la platformas la rampa Otopeni.
Spre Chitila erau aprox 2 randuri de biscuti.
Nu stiu ce se intampla "sus" ca fierarii au urcat de ceva vreme dar cofrat pare doar un(1) spatiu dintre grinzi.

vermont

O fi dat de ceva utilitati , o teava , un cablu  :lol: :lol: :lol: :lol:

vm75

Cateva poze de astazi de la Mogosoaia. Rampa dinspre Otopeni e aproape gata, se lucra la compactare. Se lucra cu ceva mai mare spor la rampa Chitila, poate o ridica in cateva saptamani. Din pacate, de jos nu prea se vede progresul de pe pod, asteptam aviatia cu imagini noi.

Ultima poza este de saptamana trecuta

adix

Pasajul Sos. Oltenitei - DNCB. Stadiul lucrarilor 14.06.2021.