[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

kola

Ziua buna colegi,
am si eu 3 poze de ieri de la pasajul Berceni. Unde fata de vizita de acum cateva zile au mai avansat cu terasamentul.

Va rog sa scuzati pozele nu sunt foarte clare, ploua destul de tare.

Zi frumoasa sa aveti si drumuri libere.

pasa_andrei

Video nou de la Pasajul Berceni unde si aici au incetinit lucrarile, probabil din cauza ploilor din ultimele 2 saptamani. Din pacate inca nu avem activitate pe partea cu Bucuresti. Aici in comparatie cu Domnesti, devierea principala este aproape gata.

Enjoy!

razvan96

S-a emis la finalul saptamanii trecute si autorizatia pentru partea din București, ar trebui sa inceapa curand si acolo.

voicul

Cum adica s-a emis ... cand Trameco lucreaza de 1 an jumatate?

Vai, vai, vai ... cat de serios e partenerul serios  :headbash:

voicul

Nu cred ca a fost postat:

De vorba cu drumarii - Bejan Dorin - Pasaj Berceni - 22 Mai
Bejan Dorin, Șef șantier Pasajul Berceni: "Îmi place ca în urma mea să rămână ceva și să mă mândresc mai târziu că lucrul acela e făcut de mine"
Bejan Dorin, Șef șantier pasajul Berceni, a prezentat în cadrul unui interviu realitățile din teren care definesc munca de inginer și care după cum și el mărturisește îi aduc o mare bucurie și satisfacție profesională.

https://www.facebook.com/cnadnr/videos/3045155262431344/

kola

Salutare colegi,
aveti mai jos cateva poze de la pasajul Mogosoaia. Se lucra la terasamente si am vazut oameni si sus pe pod.
Poze la dus

kola

RaduG

FB CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
Today at 10:00  ·
De vorba cu drumarii - Mihai Niculae - Pasaj Mogoșoaia
Mihai Niculae, inginer șef la Pasajul Mogoșoaia: "Lucrăm sub trafic și încercăm să ne mișcăm cât mai bine în condițiile date"

Mihai Neculae, inginer șef la Pasajul Mogoșoaia, a precizat în cadrul unui interviu că la Pasajul Mogoșoaia lucrările avansează cu toate că traficul din zonă îngreunează în mod natural execuția pasajului.

În același timp, acesta a subliniat că respectul și punctualitatea sunt valori pentru orice inginer ce pășește în frumosa carieră ce o oferă șantierul. Astfel, șantierul devine o a două casă pentru cei care își dedică viața construcțiilor, de multe ori în condiții vitrige, dar cu satisfacții pe măsură în timp.

Tinerii, să-si dorească această meserie și să vină pe șantier
"E o muncă plăcută pe șantier, din acest motiv am ales această meserie. Desigur, necesită sacrificii, ești plecat de acasă și ajungi mereu în alte locuri. Aș recomanda unui tănăr să urmeze această meserie. Dacă există plăcere în ceea ce faci totul vine de la sine", a explicat Mihai Neculae.

Acesta a lansat și un îndemn pentru tinerii care vor să îmbrățiseze meseria de inginer: "să urmeze facultatea și să vină la șantier, trebuie să-și dorească în primul rând că piața de construcții e doritoare de forță de muncă tănără".

În ceea ce privește sistemul de valori al unui profesionist, Mihai Niculae a subliniat că respectul și punctualitatea sunt temelia oricărui tănăr care își propune să muncească pe șantier.

"Facem pregătirile pentru așternerea stratului de balast"

"La acest moment suntem pe rampa Chitila. Facem pregătirile pentru așternerea stratului de balast și începem realizarea umpluturii de balast la rampă ce vor fi realizate săptămâna viitoare. Urmează realizarea pământului armat.

Încercăm să muncim în condițiile existente din centură unde suntem în trafic permanent după cum se poate vedea. Lucrăm sub trafic și încercăm să ne mișcăm cât mai bine în condițiile date", a explicat inginerul.

"Sunt obstacole de ordin logistic. Tot ce facem presupune o dublare de efort pentru că după cum vedeți avem armătură depozitată ce trebuie remutată în altă poziție și tot așa. Avem niște timpi morți și încercăm să răzbatem să facem lucrurile cât mai bine în timpul prevăzut", a mai precizat Mihai Niculae, inginer șef, la Pasajul Mogoșoaia.

Video: https://fb.watch/5WV2LhgRXL/

adiarc

^ mulțumesc pt aceasta postare completa pt cei care nu au si nu isi doresc sa aiba cont pt cartea fetii  :lol:
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

RaduG

Cu plăcere, dar pentru a vedea postările publice (adică cele cu semnul glob) nu ai nevoie de cont. Așa se vede dacă nu ai cont, adică perfect accesibil:

LE: bineînțeles, dacă nu ai cont, nu știi dacă s-a postat ceva nou, și atunci suplinim noi, cei cu cont :)

kola

Buna ziua colegi,
Cateva poze de azi de la pasajul Mogosoaia. Se lucra la ambele rampe si am vazut oameni si pe pod.

Bonus:

Weekend placut

Skynick

^ pai normal ca se lucreaza cand e inspectie  :lol:

kola

Pun si eu cateva poze de la pasajul Mogosoaia si cu o coada cum nu am mai vazut formata din cauza lucrarilor la pasaj. Activitate slaba spre deloc azi cand am trecut pe acolo.

Coada se termina la giratoriul intersectat cu strada Rudeni

punktnet

Ieri la ora 15, in giratoriul DN7 - DNCB pe rampa de urcare din giratoriu spre A1, a fost imobilizat un vehicul agabaritic ce transporta o "glorie".
Am trecut eu la 1600 si inca era blocat camionul intre glisiere incerca sa coboare asistat de cativa dorei. Era blocat absolut tot de la iesirea din Bucuresti spre Chitila, intrarea dinspre DN7, rampa de coborare de pe DNCB in giratoriu.
S-a deblocat pe la ora 17 din ce am auzit pe statie, probabil asta a fost cauza acelei cozi interminabile, intr-o zi obisnuita la ora aia este liber acolo.
Just kidding.

adix

Pasajul Berceni, stadiul lucrarilor 06.06.2021.