[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kola

Salutare colegi,
Pun si eu poze de ieri de la pasajele Domnesti, Berceni si Popesti-Leordeni. Am pierdut  1h10m in trafic intre cele 3 pasaje :(.
Pasajul Domnesti -  nu se lucra

Inceput Pasaj Berceni - se lucra

Se aducea umplutura

kola

Tocmai ce terminasera de asfaltat si strangeau

Fata de ultima vizita pare ca au mai avansat cu asfaltul si balastul stabilizat.

kola

Intre Berceni si Popesti-Leordeni

La pasajul Leordeni nu se lucra

Parere personala: Cei mai motivati pana acum sa lucreze, din vizitele mele, sunt cei de la pasajul Berceni. Este a treia oara cand trec prin zona la o ora destul de tarzie si ei lucreaza. Am vazut masini de la Drum-Asfalt si Selina in santier.

rota

si 2 de la Cernica, sa fie cercul complet:

Powered by API/PUM imgur uploader

irirat

Pasajul Domnesti, 26.05.2021 / filmare ASCORO

survola

Pentru Domnești există topic dedicat.
---
Am trecut astăzi pe la Mogoșoaia, părea că ar începe cofrarea pentru turnările din zonele dintre grinzi, deasupra pilonilor.

Alexander

Exista ceva progres la largirea dintre dn2-a2?
Legat de pasajul Mogosoaia, mereu m-am intrebat cum sunt acorati biscuitii aia? Au sustinere doar pe verticala sau mai e si alt sistem care nu se vede?

voicul

Am trecut ieri pe DNCB, dar nu am scris ca ... ce sa scriu?
Bine, era si sambata pe la ora 18, dar ...

Un progres minor fata de acum 2 saptamani exista, dar doar in zona Cernica.
Aaa si parca sunt marcaje galbene noi pe sosea.

paulmare

^ Alexander https://www.maccaferri.com/products/macres/ au grile de armare
la Mogosoaia, au inceput cu biscuitii pe partea cu Cristim, spre Otopeni e aproape gata, saptamana asta cred ca incep cu turnatul la placa de suprabetonare

TibiV

Cred ca sunt foarte dezamagiti ca nu pot obtine macar un an de "extensie"...

Pe bune, cine naiba a mai auzit in Romania de livrarea unui proiect in avans?!?!...  :o
Mai ales la un proiect atat de "complicat", si cu un termen atat de "strans"....

(Rautate curata, dar nu m-am putut abtine...)

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

VladVulpe

Pt dn2-a2 mai asteptam 15 ani

kola

Buna seara colegi,
Cateva poze de azi de la pasajul Mogosoaia. Ploua torential iar calitatea imaginilor este slaba. Va rog sa o scuzati.

rhemaxo

Breteaua de iesire din rondul de la Mogosoaia spre Chitila e sub orice critica. Ieri arata a canal navigabil, azi abia se trecea din cauza baltilor si a gropilor. A o bataie de joc cum arata asfaltul in rond si pe nemorocita asta de bretea. Sper ca aceasta "magnifica" realizare de infrastructura implica si reasfaltarea bretelelor.