[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

rocklee

Motivul pentru care nu se munceste pe tronsonul Dn 2 A2 este ca se reface PT....pe acest tronson cel vechi nu mai corespunde ....se aduc modificari intersectilor si nodului cu A2....
Asa spunea Domnul Ministru into interventie....cu ceva vreme in urma ... :)

voicul

Se pare ca au gasit 270 de stalpi in santier fata de 70 in SF.
Acum e posibil sa nu fi retinut numarul exact, dar cam asta e proportia SI spune multe despre cat de serios a fost partenerul serios.

Dupa mine vina pentru probleme e inca la CNAIR.

voicul

În ce stadiu se află cele 4 pasaje de pe Centura Capitalei. Pasajul Mogoșoaia va fi gata în octombrie - VIDEO

La pasajul de la Berceni, constructorul încă așteaptă autorizația de construire pentru porțiunea care se află în sectorul 4.
Asta în condițiile în care constructorul a descoperit în teren o linie electrică de medie tensiune și o conductă de apă care nu figurau nicăieri în planuri.

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/in-ce-stadiu-se-afla-cele-4-pasaje-de-pe-centura-capitalei-pasajul-mogosoaia-va-fi-gata-in-octombrie-1531875

marinul

Ghinionist constructor, pe unde lucreaza da numai de probleme

Claudiu T.

Pentru latirea la 4 benzi ptr DNCB partea de sud tot in acest topic se discuta? Sau e ceva separat?

Despre latirea asta in S a DNCB ce date estimative mai sunt? Care mai sunt vestile?
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

paulmare

Azi am trecut pe la Mogosoaia, cu armarea placii au trecut de jumatate, la rampa spre Otopeni mai au un rand si jumatate de biscuiti (cei mari si mici din ultimul rand), la chitila au termiant fundatiile si pot incepe cu biscuitii si umplutura, intr-adevar se vede ca au lucrat ceva mai cu spor

kola

Buna seara colegi,
cateva poze de azi de la pasajele Popesti-Leordeni, Berceni si Domnesti. Peste tot se lucra.
Incepem cu Popesti-Leordeni

kola

Intre cele 2 pasaje si pasaj Berceni.

Miros de asfalt

kola

Tot pasaj Berceni

Asfalt proaspat

kola

Intre pasajele Berceni si Domnesti

Stalpii de electricitate tot acolo sunt.

Cristi N

Pot sa confirm si eu ca se lucreaza la proiectare pe DN2-A2, iar cunostiinta care mi-a dat informatia a avut urmatorul comentariu: bai dar nimic din documentatie nu se potriveste cu ce e in teren.

pasa_andrei

Nou video de la Mogosoaia. Pentru prima oara cand vad ca se lucreaza cu 2 echipe . Cea mai mare mobilizare de pana acum.

Enjoy!

hefaistos

Pai le-a bătut "cineva" obrazul șefilor de la Viena. Nu dam nume.  O:-)
Se pare ca a avut efect.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

dar până la șefii de la Viena, ei nu circulă tot pe centură? :) Că până la urmă îi afectează și "pe persoană fizică" :)