[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

@pasa_andrei, te rog eu, la urmatoarea editare video, cand scrii costructorul, straco sa il scrii cu cele mai mici caractere... iar TRACON sa iasa in evidenta, cu caractere bold si un pic mai mari...

PS, multumiri pentru filmari!

rocklee

o intrebare ...casa aceia din santierul oltenitei ....este expropiata sau nu

voicul

Se misca bine Selina.
Ar fi pacat sa nu mearga la fel si pe A3.

miahi

^^Ce eveniment interesant a surprins filmarea. Oare ce sa va intampla cu acest racord CF?

Powered by API/PUM imgur uploader

dr4qul4

racordul ala ramane asa cum e acum. La nivel. Dar sa fim seriosi...acolo avem un tren (sau o locomotiva) 1 data la 3-4 zile. Nu e mare tragedia daca se opreste circulatia.
E la fel ca pe Nicolae Grigorescu unde avem trenurile care intra la CET SUD.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TVlad

Cred ca din cauza largirii soselei va trebui mutat macazul mai spre interiorul Remat-ului sau intreprinderii de acolo.

rocklee

o mare prostie sa ai un proiect nou si sa nu se faca un pasaj peste acea cale ferata ....uzinala ...in filmare se vede ca e un pericol  public ...nici nu are om la semnalizare ....ne intoarcem in ani 50 ....la ce o mai modernizam atunci  :( >:(

irirat

^Dacă te uiți mai atent, o sa-i observi pe ajutorii de mecanici, sau ce sunt ei la CFR, urcându-se în locomotivă, dar nu crezi ca s-a oprit traficul pe centura fără sa fie semnalizat de către cineva.

pasa_andrei

Nou video de la Berceni.

Enjoy!

ultras_30

Quote from: rocklee on April 20, 2021, 10:45:37 PM
o intrebare ...casa aceia din santierul oltenitei ....este expropiata sau nu
Azi au inceput sa o demoleze

slartibartfast

De la @cutter citire, pe facebook:
PACHETUL BUCUREȘTI - NOUTĂȚI ȘI STADIUL PROIECTELOR
Vești bune pe final de săptămână pentru infrastructura rutieră majoră din zona București - Ilfov!
...
Pe actuala centură București pasajele denivelate de la Domnești, Berceni, Oltenița și Mogoșoaia avansează într-un ritm bun, iar constructorii sunt bine mobilizați pe toate tipurile de lucrări. Pasajul Mogoșoaia se va finaliza în această toamnă, iar celelalte intersecții, în cursul anului viitor.
Licitațiile pentru finalizarea sectorului dublat la patru benzi dintre Chitila și Militari, respectiv dublarea sectorului dintre Militari și Jilava (de la A1 la DN5, arcul sud-vestic al centurii actuale) cu denivelarea intersecțiilor avansează. Ofertele vor fi depuse în a doua parte a lunii mai.
Pe tronsonul nord-estic dintre DN2 și A2, avem un contract al cărui ritm de derulare nu este deloc mulțumitor. Motivele vin din trecut și din felul cum a fost licitată această investiție. Nu mai contează acum. Important e să o punem pe roate. Pentru asta, am cerut un calendar accelerat proiectantului și constructorului, astfel încât în următoarele săptămâni să fie finalizate proiectele de relocare a utilităților și să fie deblocare lucrările pe întregul sector.
Nu în ultimul rând, CNAIR pregătește licitația pentru proiectarea sectorului sud-estic dintre Jilava (DN5) și A2. Și aici ne dorim intersecții civilizate, denivelate care să elimine ambuteiajele din prezent.
În penultimul paragraf vorbește despre un proiect legat de sectorul sud-estic. Acolo parcă lărgirea era pusă undeva deoparte, nu era proiect de actualitate. Despre denivelările de intersecție, se lucrează deja la Olteniței/Popești-Leordeni și la Berceni. Ar mai fi cea cu splaiul.

DarkFranck

Au mai mișcat ceva la pasajul Mogoșoaia, au pus primele rânduri de prefabricate la rampa spre Otopeni, se vedea ceva mișcare și pe rampa spre Chitila. Pe pasaj se lucra puțin, am făcut câteva poze (acum cam 30 de min).