[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

paulmare

scuze, nu sunt 4, sunt vreo 12 oameni cu totul - astazi aveau doua camioane de la Procema cu fier fasonat si erau adunati la descarcat
foarte frustrant santierul asta pentru mine personal, cam 40 de minute dintr-o zi lucratoare imi mananca

Alexander

Foarte frustrant santierul asta. Noroc ca trec foarte rar prin zona. In schimb am avut "placerea" sa observ ritmul de lucru la pasajul de la intersectia cu DN4. Treceam zilnic pe la 4-5 si rar cand mai prindeam santierul deschis. Mi-au lasat impresia ca la ora 17:00 se opreste tot. Parca centura asta e blestemata, nu se poate face nimic niciodata. Similar si A0. Si ma uit la alte santiere unde se vede progresul de la o zi la alta (Dx craiova-pitesti lot2, lot 1 din A1 sibiu-pitesti, A3 pe cateva sectoare etc), semn ca se poate si in Romania. Dar nu pe langa Bucuresti.
Intr-o nota mai pozitiva, am vazut lucrari de latire intre DN5 si DN4. Poate vara asta avem sanse sa circulam pe 4benzi pe portiunea asta.

voicul

𝗠𝗼𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗮𝗯𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗰 𝗮𝗹 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗽𝗹𝗶𝗻𝗮 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮𝘀𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲
🔴 S-a finalizat montarea grinzilor principale, parte a tablierului metalic al pasajului, pe rampa de coborâre spre Bragadiru.
🔴 Au sosit primele grinzi principale pentru rampa de urcare dinspre Chiajna - A1, iar de mâine începe și montarea acestora.
🔴 Continuă lucrările de armare, cofrare și turnare a pilelor aferente rampelor spre Domnești. 
🔴 Se lucrează, în continuare, la devierea utilităților și realizarea canalizării pluviale pe amplasamentul lucrării.
✔️  Mă implic și monitorizez atent această lucrare, pentru a rezolva și a preveni problemele care apar sau ar putea să apară în șantier.

Link la poze - https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu/posts/1437918899881324

ionut_16

rocklee

panzer

Ma asteptam ca Horatiu sau Cutter sa spuna in 4 luni ceva despre DNCB. Complete silence.

Ma refer in principiu la lotul TS. Macar doamna Ionita mai spunea cate ceva si despre TS. Acum se pare ca nu mai are voie sa iasa in public. Dar nici dl Ministru nu spune nimic. Doar ce se executa.

Sorinus

E f ciudat ce se intampla acolo, TS nu e totusi genul de constructor sa nu lucreze. Am citit anterior ca e o problema cu proiectul, dar sunt sigur ca sunt multe zone ce ar putea fi atacate, ei lucreaza anemic doar la sensul de la Cernica.

punktnet

Ultima stire a fost ca trebuie refacut PT integral. De atunci a cam trecut jumatate de an fara nici o veste.
In schimb am vazut ca se merge inainte la Cernica si la podul cu CF
Just kidding.

hefaistos

Eu mi-aș dori sa vad rezolvate intersecțiile cu DN2, DN3 și A2. Ca sa nu mai stam ca prostii pe centura.
Dar dacă asa arata un proiect când se apropie vertiginos data inițială de finalizare ce pretenții sa mai am. Bravo TS, te situezi langa Actor și Straco in galeria eroilor naționali.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Sorinus

Sunt sigur ca nu e TS de vina, ptr ca:

1) Lucraza decent pe DX12 si pe Centura Sud Timisoara

2) Ce au lucrat pana acum, au livrat la timp.

3) Autoritatile tac malc

hefaistos

Lasa ca nici pe DX12 n-au dat in branci.
Dar aici e umilitor ce se intampla, umilitor pentru Bucuresteni si alti locuitori ai Romaniei. Tronsonul a fos incepu acum aproximativ 10 ani (si atunci exista proiect tehnic)  abandonat pentru 8, iar acum cand are un nou responsabil iar stam, pentru ce exista nu stiu ce inadvertente. De 8 luni stau, mai putin la Cernica (unde se lucreaza varza) si pasajul peste calea ferata, unde dupa ce ppareu sa faca ceva acum 2 luni s-a molesit si acolo situatia.
Nu e acceptabil ce se intampla.     
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

panzer

Au mai raportat si progresul de la Mogosoaia. Nu e pe A0 cum scrie pe facebook, in mod eronat.

Daca nu se indigneaza nimeni, de ce nu ar continua in acelasi mod PSDist? Nu comunica nimic.

pasa_andrei

Videoclip nou de la Cernica.

Enjoy!

adiarc

^ Multumim..singurul lucru pozitiv...un videoclip in care se prezinta drumurile care se intersecteaza,sensurile de mers sau constructorul...pt cei care nu sunt din zona
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura