[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 5 Guests are viewing this topic.

panzer

Care e graba cu semafoarele?

Acum 3 ani vorbeam de iluminatul trecerilor de pietoni pe Mogosoaia - Otopeni. Acum le avem. Cam asta este ritmul de la CNAIR. Pacat de oamenii care au murit degeaba in tot acest timp. La inceput ii numaram. Dupa ce a intervenit si ProTV-ul s-au miscat.

Toata lumea spera ca traficul se va balansa intre Mogosoaia si Chitila (pe traseul vechii centuri).
Nici aici pe forum lumea nu este convinsa de semaforizare. Doar cei care pierd zilnic 30 minute sau 1 h luni si vineri. Si asta daca Politia Chitila e draguta.

Hercule35

Astazi pe DN2-A2 se lucra atat la punctul mentionat anterior, cu defrisari, etc. .. si se lucra si la podul peste Calea Ferata, pe partea catre A2 doar, cu un buldozer destul de pus pe treaba.

slartibartfast

Calea ferată Constanța sau Oltenița?

Hercule35

Aici.

GDPR

Quote from: NGC on June 20, 2020, 08:54:53 AM
Zilele trecute a fost lansata licitatia [SCN1069904] "Lucrari de remediere privind lucrarea: Fluidizarea traficului pe DN 1 km 8+100 – km 17+100 si Centura rutiera a Municipiului Bucuresti in zona de nord: Obiect 5a – Reabilitarea si extinderea la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucuresti pe sectorul cuprins intre DN1A – DN1"

Valoare estimata: 12,652,303.64 RON

Durata de executie a lucrarilor: 9 luni

Fonduri: Alte fonduri

Termen depunere oferte: 08.07.2020

Quote from: NGC on June 20, 2020, 08:55:19 AM
Ieri a fost lansata licitatia [SCN1070117] "Lucrari de remediere privind lucrarea: Fluidizarea traficului pe DN 1 km 8+100 – km 17+100 si Centura rutiera a Municipiului Bucuresti in zona de nord: Obiect 6 -Continuarea centurii rutiere existente a Municipiului Bucuresti cu pasaj superior peste CF la Otopeni"

Valoare estimata: 1,381,155.07 RON

Durata de executie a lucrarilor: 4 luni

Fonduri: Alte fonduri

Termen depunere oferte: 13.07.2020

Ambele licitatii au fost anulate in data de 25.06.2020, motivele fiind "Abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului. Avand in vedere constatarea unor erori in documentatia de atribuire, Autoritatea contractanta anuleaza procedura de atribuire, conform prevederilor art. 212 alin. (1) lit. c), intrucat se afla in imposibilitatea de a adopta masuri corective."

al bundy

Ce sa intelegem de aici, s-au sistat lucrarile ?

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Dominik

Realitatea trista de pe santierele centurii capitalei

You're in Steelers Country

Barcelo

Aveti idee ce se construieste pe centura (am marcat cu un X rosu) ? Pare ca un drum de legatura sau parcare.

voicul

Este mister. Am pus si eu poze cu vreo 2 pagini in spate.
Probabil e ceva particular ca altfel aflam ce e acolo.

TransitGuy

horatiu.cosma

Ceva ceva s-au mai mișcat lucrurile la Domnești. Straco se laudă că a avansat binișor cu utilitățile și în maxim o lună o să vedem 2 foreze la treabă. 6 piloți pe zi, 164 în total, din septembrie încep echipele la radiere și elevații. S-a făcut ajustarea contractului la prețurile INS 2020 (vreo 26% în plus). Tablierul metalic încă nu a fost comandat, deci mai durează până să vedem suprastructura în teren. Straco e ceva mai încrezătoare în actuala conducere și se laudă că dau drumul la treabă mai serios, pe măsură ce se mai întăresc cu finanțele.

carutasul

Așteptăm cu interes, eu sunt cam sceptic, dar na, dacă n-am crede în miracole n-am intra pe forumul ăsta :) Partea bună e că majoritatea lucrării constă în structuri, deci ar putea lucra în plin chiar și iarna o mare parte din timp. Ceva - ceva pare să se miște, e greu la utilități să îți dai seama de progres, că sunt lucrări migăloase și nu prea vizibile, ce termină acoperă :)

voicul

Increderea asta cred ca e data de terminarea partiala a FDG.
Sa fie cum zic ei ... poate termina panan la final de 2021.

alex8

Doamna Director de la CNAIR a început sa accepte o parte din solicitările de bun simț ale lui Straco și nu mai așteaptă finalizarea proceselor. Oricum orice contract mai mare de 2 ani trebuie sa aibă componenta de actualizare a preturilor.