[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

voicul

A cam dat-o in bara pe A3 la TGM (in sensul ca au cam tras de timp), dar lucrarile au iesit bine.
La mine sunt inca in categoria: constructor foarte serios.

----
Si oficial:

Încep lucrările într-un punct aglomerat de pe Centura București. Pasajul peste DN 1A ar trebuie să fie gata în 2 ani

CNAIR a predat în data de 9 aprilie companiei STRABAG amplasamentul pentru demararea lucrărilor de construcție a pasajului peste DN 1A de la Mogoșoaia.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/incep-lucrarile-intr-un-punct-aglomerat-al-centurii-bucuresti-pasajul-de-la-mogosoaia-ar-trebuie-sa-fie-gata-in-2-ani-1289783

panzer

Am trecut Joi, 09 Aprilie pe la Mogosoaia. Pot sa confirm ca munceau de zor ... la panourile cu informatiile despre proiect. :lol:
Cum panouri am mai vazut la Mogosoaia si pt ca era plin de politie in zona nu m-am oprit sa le pozez. Mai avem timp.

De asemenea: au reasfalat sensul Mogosoia - Otopeni in zona cimitirului. Zona aceasta o semnalesem de vreo 2 ani ca fiind afectata la nivel de uzura.

Seara, cand m-am intors am obervat ca iluminarea nu functiona la 2 din trecerile de pietoni. Pacat. Am revenit la comportamentul dinainte: ochii beliti la maximum si redus viteza la 40kmh. Singurul lucru nou: nu mi-a mai dat nimeni flash-uri ca incetinesc la trecerile de pietoni.

vm75

La Mogosoaia au inceput sa lucreze la organizarea de santier. Doua poze de azi

panzer

Nu trebuia deminata zona respectiva? S-au s-a facut la adapostul iernii?

TVlad

Foarte interesanta chestiunea cu aeroportul militar si deminarea dar am o nelamurire. Tronsonul asta de centura, intre Mogosoaia si Chitila s-a construit la inceputul anilor 2000. Ma intreb, au construit fara sa demineze? Bizar.

GDPR

Ieri se lucra deja la relocarea utilitatilor si la demontarea parapetelor existente.

voicul

Era o vorba pe aici ca din mai TS ii da drumul la treaba. Ceva stiri noi?

GDPR

Momentan nu e nicio miscare pe teren.

horatiu.cosma

Pe 4 mai cică e ordinul de începere pe DN2-A2.

Ionut

Presupun ca vor redeschide lucrările cu surle și trambite, nu? Sper sa NU faca asta pentru că e o rusine ce s-a întâmplat acolo de la rezilierea cu defuncta Romstrade. Dar cred ca sper la prea multe subtilități din partea CNAIR și a ministrului Bode flămând după imagine.

adiarc

fie si pt o decopertare de 50 M vine disperatu...wow...ce lucrări...nu stiu cine mai pune botul la asta
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

razvan96

Nu cred ca vine penibilul de Bode, cum nu a fost nici la Mogosoaia. Va veni probabil secretarul de stat Scriosteanu, care chiar mi se pare un tip implicat si nu e genul disperat de imagine, nu o sa faca circ, prezenta lui e de obicei discreta. Plus ca e si membru al PNL Ilfov, deci e la el acasa :lol:.

Ionut

Nu mai cred nimic pana nu vad. Am ramas marcat de cuc cu a lui inaugurare pe A1-DN7 fara strat de uzura (inca se merge pe binder!) si cu podul la Dragomiresti la stadiu de armare placa suprabetonare. DNCB este asa o mare rusine, ca eu in locul lor nici n-as aminti de ea, as face toate lucrarile fara presa, fara stiri, fara comunicate, fara nimic. Sa se trezeasca intr-o buna zi soferii ca este 2x2 peste tot.

TibiV

Hmmm...

Ionut, inca mai crezi in Fat Frumos si Ileana Cosanzeana?....

OFF-TOPIC (rau de tot):

La o masa stateau Ileana Cosanzeana, Scufita Rosie, Zmeul Zmeilor, un politician onest si competent, Harap Alb, Baba Cloanta, Croitorasul cel Viteaz, un politician incompetent, Spanu', Fat Frumos, Pacala si Praslea cel Voinic.
In mijlocul mesei era un tort... o splendoare!
La un moment dat o pala de vant stinge toate lumanarile, si incapere se cufunda in bezna.
Cand reusesc sa le reaprinda, de pe masa disparuse tortul!

INTREBARE: Cine a furat tortul?
RASPUNS: Politicianul incompetent. Pentru ca toate celelalte sunt... personaje imaginare!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

sursasecreta

Extras din raportul procedurii pentru "Modernizarea centurii rutiere a Municipiului Bucuresti intre A1 - DN 7 si DN 2 – A2: sector DN 2 (km 12+300) - A2 (km 23+750)"

Multumim sursei!
Acest cont este accesat de sursele secrete ale comunitatii PeUndeMerg. Fotografiile, clipurile video si informatiile aparute pe acest cont sunt din surse deosebit de credibile.