[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

TibiV

Nu, aici nu s-a intrat in detalii.
Dar linia linia este de 110 kV si apartine ENEL.
Iar la linii de genul asta nu exista "inchiderea este imposibila".  In mod sigur exista si alta alternativa de alimentare a  consumatorilor.

Pur si simplu cineva nu si-a facut/face treaba.
De regula beneficiarul...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GDPR

Mai e problema iluminatului si a semaforizarii care n-au fost incluse in contract. De cativa ani tot auzim ba ca primaria face licitatie separata pentru ele, ba ca semneaza un act aditional cu Delta, dar de fapt nu se intampla nimic, iar trotuarele si stratul de uzura de pe N. Grigorescu raman in continuare de izbeliste. Interes "maxim" din partea primariei, ce sa zic.  >:(

TibiV

Adrian,

cred ca s-ar putea scrie un manual...
"Cum sa NU faci un pasaj"

Dar incep sa cred ca, la fel cu multe alte investitii din tara asta, va fi inaugurat "miraculos" fix pe 1 decembrie...

Inaugurat de haimanalele care ne conduc... :(

GDPR

danutzu_1069

@Tibiv, recunosti locatia?
Eventual scoate utilajelea alra din peisaj...

TibiV

Quote from: danutzu_1069 on June 26, 2018, 06:17:16 PM
@Tibiv, recunosti locatia?
Eventual scoate utilajelea alra din peisaj...

Le-as scoate, da' mi s-a stricat Photoshopul... ;)
:bere:

danutzu_1069

Nu stiu daca au legatura cu lucrarea de la pasaj.... dar sunt cu ochii pe ei...

GDPR

Par a fi chiar la baza pasajului. Poate ca si-au dat seama ca pot sa execute rampa, chiar daca LEA nu e deviata? Problema era ca nu au cum sa descarce balastul direct din bena, vezi cazul A3, dar pot sa-l intinda cu screperul.

danutzu_1069

Da, sunt la baza rampei lipsa. Nu cred ca pot intra cu utilaje sub LEA, chiar si fara sa descarce din basculanta...
Poate vor exista intreruperi planificate la LEA...
Oricum, trec in fiecare dupaamiaza pe acolo... Ochiu' pe ei!

GDPR

La cate linii sunt acolo, ar trebui sa fie posibil sa faca niste intreruperi. Vedem.

TibiV

Quote from: adrian rosca on June 27, 2018, 12:07:07 AM
La cate linii sunt acolo, ar trebui sa fie posibil sa faca niste intreruperi. Vedem.
Sunt multe linii acolo, dar ca pe tensiuni si destinatii diferite.
Nu ne ajuta ca liniile de 400 kV ale Transelectrica raman functionale.
Problema este cu linia "cvadrupla" a ENEL (5 stalpi, 4 LEA) de 110 kV. Care undeva pe parcurs se mai si "sparge" pe diverse destinatii...

Quote from: danutzu_1069 on June 26, 2018, 11:14:36 PM
Oricum, trec in fiecare dupaamiaza pe acolo... Ochiu' pe ei!

danutzu,
anunta-ma de vineri/sambata daca are rost sa irosesc o ora, duminica, din timpul meu pretios pentru "no-mans-land"... ;)

danutzu_1069

GDPR

La ce vreme e afara, s-ar putea sa fie vinerea cealalta.

raresc

Am trecut acum pe acolo, conducand pe Splai spre Centura. Pot sa confirm ca utilajul facea manevre la baza rampei. Din pacate, era destul de departe si fiind si in mers (la volan)  O:-),  nu am putut observa exact ce facea anume.

danutzu_1069

@TbiV, cum era de asteptat, nicio miscare cu utilajele. Apropo, discutam despre un autogreder, un buldoexcavator si un cilindru vibrocompactor.
Desigur, utilajele sunt păzite...