[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

Si de jos vedere spre pasaj....

... in stanga pozei de mai sus se vede un tarus cu multe indicatii

Trecem pe malul drept.
Splaiul frezat in continuare

La podul din aval nimic nou...

... doar mormane de pietris

Conductele RADET de sub pasaj au fost acoperite
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Si acum celebrii "cilindri"... Vedere spre DNCB.

Sunt 4, nu doar 3

Doua modele, unul cu 3 gauri in capac, celalalt cu una singura

Au hidroizolat si au facut si zidul de protectia din caramida

Intre timp a mai aparut inca un fel de camin...

...  dar nu imi dau seama pentru ce.

TibiV

Se tot inalta terasamentul

Credeti-ma ca nu mai este deloc usor sa urci sau sa cobori

Poza pe viitoarea bretea Splai -> Vitan-Barzesti

Si aici aceeasi poveste...

... hidroizolatie...

... si zid de protectie...

Vedere spre podul din aval amonte...

Si de pe podul din aval amonte.
Doar asa, sa comparam verdele de jos cu cel de sus... ;)

Toate pozele full-size le gasiti aici: http://imgur.com/a/styMm si aici: http://imgur.com/a/tq7ne

Ionut

Continuam astazi seria de filmari cu drona de duminica si va aratam cum se prezinta santierul. Avem avans considerabil de la ultima filmare.

Are cineva noutati pentru continuarea acestui obiectiv pe Str. Iuliu Hateganu?

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dr4qul4

era bine daca in capat la IH (secunda 53) o roteai sa filmeze si spre Popesti. Pe acolo ar putea sa vina o viitoare legatura, dar e un munte de moloz acolo...
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

BIGRED1984

Acolo e zona aceea militara.
O mai fi ceva acolo ?  Poate s-au gandit sa nu aiba probleme cu filmatul ?

dr4qul4

zona militara e putin mai la sud. Si inca e ceva ca am vazut soldati in foisor. Dar e loc si pentru o legatura popeste-NG. SPer doar daca o fac, sa nu puna semafor pe NG ci sa ii oblige sa o ia pe sub pasaj (ar implica asfaltarea vechiului IH + 200 m de strada noua pe 1 banda pe sens si 2 giratorii)

GDPR

Daca "strapungerea" de la Ciurel se opreste in case, aici se termina in camp. Planificare strategica marca PMB. >:(

TibiV

danutzu_1069

@TibiV
Intaii am vazut dincolo apoi aici... si am vazut si cine este autorul!
:lol: :lol:

ciprebbe

Quote from: dr4qul4 on November 04, 2016, 01:21:03 PM
era bine daca in capat la IH (secunda 53) o roteai sa filmeze si spre Popesti. Pe acolo ar putea sa vina o viitoare legatura, dar e un munte de moloz acolo...
Tu crezi ca stiu eu unde e strada Popesti (sa traiesti) :)) pe filmarea bruta urmeaza o rotire spre dreapta. Ajuta la ceva bucata aia? sau va interesa partea stanga?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dr4qul4

Popesti-Leordeni, orasul. E in partea stanga ( SE Bucurestiului). Unul din dormitoarele Bucurestiului, legate execrabil de oras, doar prin Oltenitei desi e la 2 pasi de Splai...
Si destul de usor de facut o noua legatura direct din centrul oraselului catre noul bulevard.

TibiV

Cip, daca ai timp sa arunci un ochi pe GM iti vei da seama...

Quote from: dr4qul4 on November 04, 2016, 01:21:03 PM

Fie cum zice dr4qul4, fie mai devreme, la 00:45, sa fi rotit camera spre stanga...

dr4qul4, eu tot cred ca intre "muntele de moloz" si limita sudica a serelor este loc pentru o strada decenta, care se dea in NG spre Titan/Pantelimon/Colentia/Pipera. (Eu am tot sperat, si am si pozat candva zona "defrisata" de la baza "muntelui de moloz"...)
Dar sunt de acord numai cu acest sens, pentru ca dimineata te grabesti la munca.
Seara, cand vii acasa, poti sa faci ocolul pana la IRA... ;)

Mai simplu: strada aia poate sa vina dinspre Popesti, dar nu trebuie sa fie si spre Popesti, pentru ca ar presupune fie un nou semafor ca sa se poata vira stanga NG->Popesti-Leordeni (oh no, not again!) fie un nou pasaj peste NG ( :o adica alti banuti, alta lucrare... :( )

Deci le-as da Popestenilor o strada cu sens unic de iesire din localitate/cartier pe NG spre nord, nu si reintoarcerea.
Daca vor si reintoarcerea, sa plateasca primaria Popesti-Leordeni o supra-traversare peste NG acolo... (poate o cocoata pe "muntele de moloz", ca LD 4 "la lilieci" :D )

Imi cer scuze daca am devenit "abscons" si i-am bagat in ceata pe ceilalti colegi, dar "localnicii" inteleg foarte bine ce am spus...

dr4qul4, danutzu, adrian... :cheers: