[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

TibiV

Aceeasi rampa, latura opusa

Au inceput si aici sa toarne trotuarul...

... dar mai au ceva

In schimb conducta de langa rampa au acoperit-o bine si au compactat pamantul...

... pana aici, de unde conducta trebuie clar prelungita
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

La baza rampei I.Hateganu, in axul drumului, stive de borduri

Sensul Vitan-Barzesti -> Titan inca neasfaltat, dar... au aparut bordurile!

Sensul Titan -> Vitan-Barzesti...

... asfaltat cu 2 straturi.

Mai lipseste uzura, cum bine a observat danutzu... :)

TibiV

Celalalt sens...

... doar cu borduri

Noul acces spre vechiul I.Hateganu

Asta vede cetateanul care vine pe vechiul I.Hateganu dinspre depozitul Hofigal

Din pacate asa se termina latura de est a drumului, in boscheti. (masina alba este pe actualul I.Hateganu)

Si o vedere din boscheti. Frumos stalp pe trotuar...:)

TibiV

Pe sensul asfaltat se mai lucreaza la canale

Asta este un capac de canal turnat pe podul din amonte...

Observati cladirea din dreapta...

... adica asta

Cladirea este in curs de extindere/modernizare. N-au avut ei mare pozitie, dar acum a batut bulevardul la poarta lor... :)

Asta a fost ultimul reportaj al lunii iulie
Gasiti poze full-size aici http://imgur.com/a/9pY0Y si aici: http://imgur.com/a/gHHBA

danutzu_1069

Cum mergeam eu azi pe Iuliu Hateganu, ma gandeam ca se poate reabilita cu un minim de efort, e drept, pentru circulatie pe 2 benzi.
Poate nu e suficient, dar e ceva.
Dar cine ar trebui sa faca reabilitarea? Sectorul 4 evident, e strada secundara, inca!
Reabilitare serioasa ar insemna spart tot betonu, refacut fundatia cu balast stabilizat si toate cele necesare, apoi asfalt.
Asta vad eu ca lucrare urgenta.
Restul, pentru ca sa ajungem la 4 benzi, se poate lucra langa, pentru ca asta inseamna, inca 2 benzi pe partea stanga cum mergi de la splai spre Vitan-Barzesti.
Si asta inseamna expropieri si lucrari serioase de terasament, sapaturi, consolidari, etc.
Asta cred ca e un motiv pentru care nu a fost inclusa in actualul contract.

@TibiV, meserias ca deobicei!
Si atent la detalii :cheers: :cheers:

TibiV

Da, ai dreptate, si probabil se va face dupa ce se vor face bretelele de pe malul drept.

Atunci cei de la la depozitul Hofigal (cladirile de langa rampa I.Hateganu) si firma/firmele din cladirea din ultimele doua poze vor avea acces din Splai, nu din Vitan-Barzesti.
In capatul celalalt, Romstal va utiliza actualul acces clienti (care are asfalt neted ca in palma) si pentru aprovizionare.
Iar intre cele doua puncte mai sus mentionate se poate sfarama si reconstrui I.Hateganu si la 6 benzi....
(Pana acum nu se puteau atinge de I.Hateganu pentru ca ar fi izolat complet cele doua firme...)

Poate ca asta a fost planul de la bun inceput ?!... :o

dr4qul4

Uita-te pe planul proiectului. IH nu face parte din el.
Tb o noua licitatie. Dar intai, IH tb trecuta de la S4 la PMB.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Da, crede-ma ca stiu bine PUZ-ul pus de tine acum vreo 2 ani...

Dar vezi ca ti-au disparut pozele vechi
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=37.msg57206#msg57206

danutzu_1069

Tot ce sper este sa continue la fel de vartos cu asfaltarea, la tot ce se poate pe toate partile.
Inclusiv Balastare si finalizare rampa IH.
Si asfaltare!!
Mmmmm, cum ar arata?

Dar vorba aia, bani sa fie!!

TibiV

danutzu_1069

Mda, hai sa vedem cum merge treaba saptamana urmatoare...
Nu promit, dar o sa incerc sa trec zilnic prin santier, prin ambele parti...

Nu de alta, dar e mai scurt drumul catre casa :D

TibiV

Eu astazi te-am ascultat pe tine.
Fara Duster, doar cu Logan.
Era "crapata" usa pe podul din amonte... :lol:
De la organizarea de santier pana in Vitan-Barzesti mi-a aratat 2,6 km, +/- 100 metri.
Cred ca sunt aproape 2 km pe Splai pana la AutoVit, si cam tot asa de la Autovit la IML.
Geometria zice ca suma lungimii catetelor ar trebui sa fie pe la 3,7 km. Deci castigul ar fi de vreun kilometru.
Dar geometria nu stie despre semafoare - cate sunt si cat timp se pierde acolo... :lol:

Quote from: danutzu_1069 on July 31, 2016, 10:33:50 PM
e mai scurt drumul catre casa

IRA, Aparatori ?

danutzu_1069

Da, semafoare + aglomearia care poate sa fie pentru stanga Vitan - Barzesti, sau la semaforul de la Metrologie.

La Aparatori . Din fericire nu am treaba cu semaforul de la Oltenitei si cel d ela Berceni.
Fac dreapta pe Oltenitei si apoi stanga pe Panselelor. si iaca am ajuns acasa. :)

Pa harta lu' goagle zice, pe direct de la splai la IML ar fi 2km iar pe ocolite vreo 3km +semafoare si alte masini

TibiV

danutzu_1069

:( Mâine dimineața îmi fac timp să trec prin santier. Zilele astea, drumurile nu m-au puratat pe la NG