[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

133 313,
m-ai trimis in "somaj tehnic"

Foarte bine ai facut, caci in weekend-ul asta sunt "de serviciu" la job, si chiar imi faceam probleme cum ajung la pozat ;)...

Deci in acest acest week-end voi "sari", probabil pentru prima data in vreo 2 ani, reportajul saptamanal de la NG...

V-a aratat 133 313 cam tot ce era de aratat...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Asta vroiam sa zic si eu @TibiV.
Somaj maine....
(La poze, desigur)

133 313

Daca vreti ocupatie de acum stati cu ochii pe Granitul (vezi pozele de pe Pantelimon).  :) Vreau sa avem proba cu bidirectional pe forum. Apropo, proba pe Rebreanu am pus-o? Parca nu.

GDPR

Oricum, in afara de separatoare, nu s-a facut nimic in ultima saptamana.

voicul

Quote from: 133 313 on October 22, 2016, 09:47:30 PM

Intrebare intrebatoare:
Finisat si la nivel, ca si cum s-ar circula pe acolo.
Pe de alta parte nici un semn/bariera, ca si cum nu s-ar circula pe acolo - si atunci de ce nu au scos-o?

Sau la un moment dat (sa speram ca nu dupa primul accident) pun si semnele de trecere cu calea ferata?

Eu nu am vazut nici un astfel de semn prin poze.

dr4qul4

Este cale ferata industriala. In mod normal, cand trece trenul tb sa fie si 2 semafoare umane pe acolo!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

voicul

Este un argument bun desi nu stiu cum e mai simplu sa pui 2 oameni la semanalizat, fata de 1 stalp de fiecare parte ...

dr4qul4

Asa se procedeaza la toate caile ferate industriale. Asa scrie si in codul rutier. Pe acolo va trece un tren la 2-3 nopti. Poate si mai rar.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

^^ Si asta doar in sezonul rece, cand rusi mai strang robinetul de gaz.
Da, ai ghicit, e pentru farniturila cu pacura.
Dar si pentru orice fel de materiale / piese de schimb necesare CET-ului.

ion59

Am și eu o curiozitate, legată de ritmul în care se construiește străpungerea asta. Or lucra cu mai mult de 20 de lucrători zilnic?

TibiV

De regula da...
Cand am trecut marti pe acolo (deci intr-o zi de lucru) cred ca erau cel putin 30-40, dar erau imprastiati in diverse puncte la diverse lucrari...
Doar in zona rampei Vitan-Barzesti am surprins in poze vreo 6 insi, si mai erau vreo 7-8 nepozati, caci lucrau la breteaua Splai->Vitan-Barzesti si erau "äscunsi" de rampa...
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=37.msg133352#msg133352

TibiV

Ultimul reportaj din luna octombrie 2016...

Din dreptul str. Prevederii, vedere spre Titan

Str. Prevederii

Spre pasaj

Sunt la binder si in fata spalatoriei

Trotuarele in mare suferinta

Spre str.Marului

Au facut insa o treaba buna: pana vine uzura, au completat pe langa capacele de canal, sa nu isi rupa lumea rotile...

Vis-a-vis de spalatorie alta constructie noua.
Zero sanse la trotuarele ale late promise...

TibiV

De la blocul nou avem stratul de uzura, care nu este tocmai noutate...

... noutatea este marcajul definitiv, cu alb... (evedere spre Titan)

Marcajul cu alb este pana aici

Trotuarele sunt neterminate si aici

In rest avem stratul de uzura pana la "pauzele" de sub LEA

TibiV

Intre mine si ultimul stalp LEA este zona unde ar trebui ridicat stalpii suplimentari

... unde nu se intampla nimic

In capatul bretelei Splai->Titan a aparut o mare groapa

Iar sus la pasaj....

Am impresia ca au mai turnat niste beton, si au uitat o gura de canal prea jos...

Fara rosturi, evident ca a crapat asfaltul

Vedere spre Titan. Trist...