[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

vazuta de pe partea cealalta

sub pod

podul din amonte (cel aproape finalizat)

cabluri mutate...nu stiu ce faceau cu ele, dar sper sa aiba legatura cu liniile de tensiune :))

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Intrebare intrebatoare: ce o sa fie gata mai repede: strapungerea sau pasajul de la Sudului?
Sa aud pariuri!

dr4qul4

se lucra sus pe pasaj ...

Si pe dreapta (parte cu IH) se sapa langa un stalp de LEA..

dr4qul4

Iuliu Hateganu.. aici nu vad progres, probabil asteapta sa mute stalpii.

Spre popesti, exista o diferenta de nivel de vreo 10 m (poate si mai mult). Orice legatura tb facuta prin spatele serelor, nu prin UM...

@danutzu...eu pariez pe strapungere. Aici nu sunt incurcati de trafic si se pot extinde in voie. Doar Electrica ii poate oprii!

danutzu_1069

La asta ma gandesc si eu. Ar ajuta enorm Berceniul, chiar daca e cu ocol.
Bine, mai ramane problema asfaltarii de la pasaj pana in vitan barzesti, si un giratoriu acolo.

horatiu.cosma

@dr4qul4, multumim de update. Incepe sa rivalizeze acest pasaj cu Sebes-Turda ca si numar de update-uri. Trebuie sa facem ceva legat de asta  :lol:.

AFC

Mulțumim @dr4qul4. Si eu pariez pe străpungere. O legătura cu Popesti ajuta mult, cartierele noi de acolo s-au extins mult si tot traficul se descarca in Olteniței sau Șoseaua Berceni care pe direcția nord se întâlnesc la Big. Cred ca ar fi o varianta pentru accesul la Inelul principal.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

danutzu_1069

Din ce am vazut in poze, au inceput sa cofreze legatura dintre setul 2 si stul 3 de grinzi (poate n-am vazut eu bine, sunt pe tel)

TibiV

Strapungerea câştigă cu 4 voturi la 0... :)
În ritmul actual, în 3 săptămâni vom avea şi podul din aval...
Marea problemă (şi din ce în ce mai urgentă) devine I.Heteganu...

dr4qul4, :cheers:
Umbrele lungi arată că te-ai trezit cu noaptea în cap... :)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

De fapt am dormit dormit dupa :)))

@horatiu......daca altceva nu avem ce sa pozam....data viitoare ma duc cu dslr-ul (e cam antic dar merge), deja e vorba de detalii de acum inainte. Asteptam si noi amarata aia de centura. Din 2 mil de soferi eu zic ca ies ceva updateuri.

Nu m-am putut apropia prea mult de santier, erau foarte multi muncitori, o macara in miscare si vreo 4-5 buildozere; mult mai bine de TibiV care se duce Duminica (mai ca m-as fi bagat din IH pe terasament, dar nu vreau sa incurc nici muncitorii).

Oricum,  per ansamblu, progres foarte mare de la ultima mea vizita (cam de 1 luna cand credeam ca se va stopa totul odata cu arestarea lui Oprescu).

TibiV

Habemus culee !... :)

Cea a podului din aval, de pe malul drept...

Au umplut cu pamant pana la palplanse...

Spre malul stang...

TibiV

Am reusit sa intru in vorba cu paznicul care a venit sa imi zica, evident, ca nu este voie sa fotografiez...

Si paznicul a zis ca pana sambata aici vor fi puse si grinzile podului din aval:

La pasaj se lucreaza la greeu la armare...

Detaliu:

TibiV

Cofrajele metalice speciale  se odihnesc pe malul stamg...

Vedere de pe pasarela pietonala

Accesul pe podul din amonte dinspre malul drept este blocat cu acesti parapeti:

Dar daca m-am impacat cu paqznicul am trecut pe pod.
Acest fier beton de pe podul din amonte...

Asteapa sa fie urcat aici

TibiV

Inapoi pe malul stang...

Si acum rampa...

Fara mari schimbari...

Aici va fi candva breteaua dinspre Splai spre Piata Titnan

Si daca tot am stat la povesti cu paznicul, mi-a spus ca degeaba fac ei daca "ïncolo" (a aratat spre I.Hateganu) treaba sta si nu se prelungeste bulevardul...
Dar tot omul mi-a zis ca bulevardul nu este "al lor", ca firma lor lucreaza doar la pasaj.
Si ca intr-adevar cablurile LEA trebuie ridicate...
Iar conductele RADET spre sere de pe malul drept vor fi ingropate, dar cand vor fi bani pentru asta...

Si cam asta este reportajul de duminica, 8 noiembrie 2015...  ;)