[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Multumim Tibi  :cheers:. Noroc cu traficul din Bucuresti :).

uraganu

Super poze TibiV, bravo!
Nu mai are rost sa postez si eu 4-5 poze doar cu podul peste Dambovita, ai facut multe poze din toate directiile!
Eu sunt incantat de cum se lucreaza acolo

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Prima trecere cu masina,  "documentata fotografic", de pe Iuliu Hateganu pe Splai... :D

danutzu_1069

@tibi
Ai fost mai repede ... de taste fata de noul coleg...

Acolo in spate, unde sapa excavatorul cred ca fac retea de canalizare pentru ape pluviale, aferent bretelei est. Sau ceva de genul ... canalelor tale din zona Hateganu :D

dr4qul4

Eu zic sa faci una si spre Popesti. Nu de alta, dar daca mai tine mult haosul la sudului....vom vedea cat de curand masini pe acolo......

PS......mi-a povestit cineva pe unde a venit din pipera acum 2 sapt.....acum nu mai poate ca a plouat
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

dr4qul4

Pe drumul de pamant din spatele serelor, unde ai auzit ca vor sa faca o strada noua.

:))

TibiV

Sigur...
Când şi dacă defrişarea se va lungi pe mai mult de 50 de metri ... :)

rocklee

frumos reportaj TibiV.....excelente imagini ... :)

v46is

Vineri 23 octombrie am trecut in viteza si am observat toate grinzile sus pe podul principal. Merge treaba bine la acest pod.

danutzu_1069

TOATE?? Si cele peste a doua cale de circulatie de pe splai?
Good job!
@Tibi, iar ai ratat-o  :D

TibiV

danutzu_1069