[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

+10 @Tibi!
Si eu cred ca tablele alea sunt pentru ceva cofraje. Probabil pentru podul mare, ptr margini...
Le-am vazut si eu si ma intrebam pentru ce sunt...

horatiu.cosma

Multumim @TibiV, ce bine merge cina cu niste poze proaspete, se compacteaza foarte bine in stomac  :lol:.

TibiV

:lol:
Să-ţi fie de bine !
Sper să îţi mai ajut de multe ori digestia...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Latest news: decofrare partiala la pila tripla de pe malul sudic. Adica toata partea superioara.

TibiV

Măi să fie...
Te pomeneşti că chiar urcă grinzile ?!...

danutzu_1069

De urcat le urca dar nu cred ca asa repede... Ii trebuie si lu' betonul ala un timp, sa faca priza.... chiar daca e aditivat..

Telvanni

Nu aditiveaza nimeni pe vremea asta betonul, nu e foarte rece. Plus de asta e riscant ca la elementele masive sa folosesti aditivi acceleratori de priza pentru ca reactia exoterma este destul de puternica fapt care poate duce la contractii prea mari.

danutzu_1069

Hai cu stiri la cald, de la fata locului! Nu mai am rabdare sa ajung acasa pentru ca vad o mare macara albastra si cateva grinzi asezate peste garla!!
Poze cand ajunga acasa.

Si am ajuns acasa:

In cea de-a doua poza se observa cofraje pentru "borduri" care se vor pune pe maginea exterioara a grinzilor. sunt acele cofraje ciudate pozate de @tibiV.
In prima poza se poate observa si finalizarea curburii de la podul de la nivel

alecu26

nici pana la -5 grade nu trebuie aditivat. Eventual se foloseste CEM I in loc de CEM II, care are o reactie exoterma mai puternica.

In fapt...as zice ca intre 0 grade si 10 grade e chiar temperatura ideala pentru beton. Daca e si o ploaie usoara.....e cireasa de pe tort.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dr4qul4

Doar ca acum ploua binisor in Bucuresti :))   Dar sunt minim 10 grade.
Vad ca dau inainte cu proiectul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Quote from: TibiV on October 12, 2015, 08:32:25 PM
Niste paznici cu care am intrat in vorba (!!!) mi-au spus ca in cofraje este deja beton, si ca s-ar putea ca saptamana asta sa fie ridicate grinzile pasajului peste garla !...
Nu sunt foarte convins, dar va relatez ce au spus oamenii...

Deci oamenii au avut perfecta dreptate !
Nu imi vine sa cred ce frumos se vede... :)
Multtumim danutzu !

danutzu_1069

Cu placere.
Daca nu incepea sa ploua, filmam o ridicare.

TibiV

TOATE grinzile "peste gârlă" ale pasajului sunt ridicate !
La ora 17 șantierul forfotea de muncitori şi utilaje în actiune.
Poze mâine.
Cu o surpriză... :)

danutzu_1069

Or fi turnat radierul la culeea  mal dreapta pod aval...
@TibiV, nu ti-o iau inainte ptr ca nu-s in Bucuresti zilele astea.

TibiV