[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

Revin la "prietenul meu, canalul". Care a fost inaltat cu o jumatate de tub...

Dar o jumatate dotata cu trepte. In interior arata ciudat acum...

Cred ca este clar de ce a fost necesara inaltarea canalului

Asta este structura terasamentului

Canalul 2 a primit un capac provizoriu

Canalul 1, in aceeasi stare...

https://imgur.com/a/IIgqRDH
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

@TibiV: dacă puneam astă-toamnă ceapă pe terasamentul ăsta acum eram deja cu ea la vânzare în piaţă. Ce frumos s-au dezvoltat buruienile...

danutzu_1069

!!Breaking News!!
Semafoarele de pe N Grigorescu, de la Prevederii pana in Splai, inclusiv, sunt un mod test, pe galben intermitent!!

danutzu_1069

Sa consemnam ca astazi dimineata erau finalizate toate marcajele orizontale pe toata lungimea proiectului, pana in buza str. Hatieganu.
Si apropo de zona asta, cred ca vor pune si ceva balize pentru ingustarea drumului. deoarece exista niste marcaje cu dunga alba, linii paralele cam la 1 m distanta, desenate astfel incat sa sugereze ingustarea / largirea drumului. Doar pe pasaj mai trebuiesc marcaje orizontale.
Apropo de pasaj, pemasura ce finalizeaza de turnat bordurile, imediat pun si gardul...

TibiV

Ieri (duminica, 28 iunie) am facut "recunosterea" saptamanala, dar am niste probleme tehnice cu descarcarea pozelor.
Cu ocazia asta am vazut insa ca am uitat sa pun pozele de duminica trecuta.

Asa ca pun intai pozele de pe 21 iunie, si maine sper sa le postez si pe cele "la zi"...

Au plecat si cu balustrada noua in sus, pe rampa...

Imbinarea dintre balustrada veche si cea noua. In fundal, Drumul Lunca Dochiei...

Au turnat nu doar "bordura" care inchide zidul, ci si viitorul trotuar...

Cam pana aici ajunsesera cu blustrada si trotuarul

Sistemul de prindere a balustradei

Aici se termina saptamana trecuta "bordura" de inchidere a zidului...

TibiV

Mi s-au parut interesant detaliile cu sistemul de "inchidere" a zidului de boltari/blocheti si cu tubulatura pentru cablurile electrice pentru reteaua de iluminare...

Terasamentul rampei se inaltase binisor...

Au ajuns practic cu betonul "de nivelare" de pe zid pana la pasaj

Teava care va lega canalele de pe axul rampei.

Vedere spre Titan...

La baza rampei erau dovezi ca mai au de lucrat la canalizare....

...care va fi o retea destul de complicata

Toate pozele din 21 iunie sunt aici: https://imgur.com/a/Cj0hsYf

Revin cu pozele de ieri cand rezolv problema tehnica....

danutzu_1069

Sa consemnam faptul ca la pasaj a fost decofrat ultimul tronson de bodura, mai au un panou de gard de montat si probabil, nu am vazut clar, un pic la terasament... apoi asfaltate, marcare...
Sa nu uitam si de stalpii de iluminat cu instalatia electrica de rigoare.
Le mai dau 15 zile....

Hercule35

Bun, dar fara Iuliu Hatieganu refacut, eu nu ma voi sui pe podul ala, mai mult de o data pe luna, ca sa imi readuc aminte de ce nu e bine sa o iei pe strada aia.
Asa ca, eu le mai dau 2 ani.

danutzu_1069

Eu sper ca daca se finalizeaza transferul de la PS3 la PMB, sa se faca cumva ceva reparatii... Nu mai sper la asfaltare, dar barem de peticit pe unde este cazul...

TibiV

Rezxolvat problema tehnica. Deci pozele de duminica, 28 iunie... Hai, ca mai este doar un pic!

Bordurile erau pregatite...

Geotextil separator terasament/sol vegetal pe zona viitoarei/ipoteticei linii de tramvai...

Au avansat bine de tot... Capat de balustrada si trotuar.

Am insistat un pic pe tubulatura retelei electrice pentru iluminare. Tuburi rigide in trotuar, COPEX pentru "colturi / curbe"...

Hai, ca mai este doar un pic...

Vedere spre Piata Titan / Pallady

https://imgur.com/a/euD2ej3

Hateganu - saptamana viitoare,,,,

danutzu_1069

De la Electrici, Foarte important!!

"Sursa: FB/Info trafic Bucuresti si Ilfov:
În cursul zilei de astăzi, a fost implementată semaforizarea pe Bd. Nicolae Grigorescu, fiind date în funcțiune unitățile semaforice din următoarele intersecții:
-Bd. Nicolae Grigorescu/Splaiul Unirii;
-Bd. Nicolae Grigorescu/Str. Malva;
-Bd. Nicolae Grigorescu/Str. Mărului/Str. Constantin Stefan;
-Bd. Nicolae Grigorescu/Str. Prevederii.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule: să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere, să respecte semnificația semaforului electric, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Asa este? Se traverseaza mai ok acum Splaiul?"

punktnet

S-a cam dus naibii traficul. Pe bulevard spre Sălăjan se face stânga prin încrucișare și ajung să treacă 2-3 mașini doar. La splai nu era balamuc când am trecut dar oricum e mai sigur
Just kidding.

raresc

Confirm. Am trecut ieri dupa-amiaza iar semafoarele erau functionale.
Eram pe splai si am prins verde, s-a circulat bine... Si nu parea o coada mare dinspre Romstal spre Grigorescu...

danutzu_1069

Evenimentele se succed foarte rapid. Inca de ieri dupaamiaza, erau balustardele si stalii de iluminat montate....
Rampa este la cota, finisor de asfalt este pe pozitie...
Marcaje si ... liber

BTW, nu stiu cu rostul de dilatatie, dar cred ca il au la indemana....

Eu zic ca luni dimineata se da in circulatie pasajul....

perfidus

Quote from: TibiV on July 01, 2020, 03:21:16 PM

Poza de "Asa NU!" - cand ai de facut o canalizatie pentru cabluri. Pe curba aia va fi foarte dificil sa "tragi" de cabluri. Mai degraba o sa se puna cablul dinainte de turnare prin desfacerea mufelor si apoi pa! (daca mai ai nevoie sa umbli la ele, vii cu pichamarul)
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat