[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Termenul (nou) pentru finalizare este 31.03.2020 si il vor respecta....
LEA trebuie sa functioneze.... nu merge cu intarzieri la transportul de energie electrica...

tonică

s-au grabit nitel caci nu se prea stia sigur cand vor fi alegerile locale, acum ca se cunoaste cred ca stim cu totii cand se va "inaugura" aceasta lucrare!

danutzu_1069

Miercuri:
La 8A, a aparut si a doua traversa intre stalp 2 si 3.... si cineva a udat bine de tot stalpul 4, pentru ca a inceput sa creasca.... :D

La 7A, tocmai se monta a doua traversa dintre stalp 2 si 3... (aici sunt un pic in urma fata de 8A)

danutzu_1069

Astazi, un minireportaj mai devreme decat deobicei, adica la ora 14:30
Cadrul 7A, au tras pe pozitii perechea 2 de LEA

La 8A, inca nu sunt trase pe pozitii, probabil pana la sfarsitul programului s-a intamplat si asta...

Si doua poze de ansamblu:

TibiV

Duminica, 8 martie 2020...
Initial am fost mirat cand am vazut ca nu este nimeni, dar apoi mi-am amintit ceva ce am scris eu insumi in februarie...
Quote from: TibiV on February 19, 2020, 12:04:40 AM
Muncitorii sunt de la o firma din Constanta, Pe sistemul UMB, lucreaza 2 saptamani, dupa care un week-end liber (pleaca vineri, se intorc luni).
Observati insa diferenta fata de pozele lui danutzu de vineri, 6 martie (fix postarea precedenta)...

... la vechiul Cadru 7 au disparut complet stalpii 1 si 2

Pe 7A sunt agatate si cablurile de pe a doua linie/sectiune...

... dar deocamdata nu sunt prinse decat "in snop" de Cadrul 8A

Cadrul 8A

Stalpul 4 de la 8A s-a inaltat bine de tot, in spatele lui stalpul 5 incepe sa se ridice

"Snopul" de cabluri agatate de 8A (care vin de la 7A). Observati la sol un cablu care vinde dinspre 8A...

... si care merge spre cadrul 8

Daca muncitorii lucreaza pe scara aia agatata de traversa cadrului 8, atunci eu sigur nu voi aplica pentru un job la ei...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Vedere spre est (DNCB) cu cadrul 8

Sculele pentru intins cabluri...

... un tambur respectabil, dar nu spectaculos...

... din pacate nu m-am putut apropia prea mult, terenul devenise mult prea noroios

Macara DEME intre stalpii 4 si 5 ai cadrului 8A

Si o vedere spre vest, spre CET Sud...

danutzu_1069

Primele 4 LEA sunt aproape gata.
La 7A, inca nu au pus buclele la LEA superioara de la prima linie. Nu inteleg de ce...
La al doilea set de LEA, doar un conductor mai trebuie tensionat.

A 8A, am prins "work in progress" la LEA inferioara. tocmai intindeau conductorul care face legatura cu 8.
Aici avem toate buclele la toate LEA
(@TibiV, da, se sta si pe scara aia....)

Concluzia este ca, vor sa termine setul asta de linii, pentru a le poate repune in functiune.

danutzu_1069

Cadrul 8A, stalpul 4, udat bine, creste repede....

Jos sunt pregatite si traversele..

LA 7A, nimic nou, in schimb la 7, i-au pus gand rau.... au inceput cu demontarea

TibiV

Azi, duminica 15 martie.
La cadrul 8A avem toti cei 5 stalpi in picioare si o traversa intre 3 si 4...

Nu se vede bine in poza (eram la o distanta prudenta, tip COVID-19  ;) ) dar desi era ora 11 dimineata, erau cel putin 20 de oameni care munceau...

Cadrul 8A, cablurile liniilor de 220kV

La rampa abandonata deocamdata nimic...

... si nici nu se vor apuca pana nu se termina cu cablurile LEA

Cadrul 7A in prim-plan, in spate cadrul 7 la care au disparut traversele de la LEA 110kv...

Liniile mari, de 400kV....

... parca au grunduit si stalpii dinspre CET Sud - poate ii vor vopsi si pe aia?....

danutzu_1069

Astazi, cadrul 8A este complet. Cu toti stalpii si toate traversele. Mai raman conductoarele.
O observatie, ultima pereche LEA va fi impartita in 1 + 2, deoarece distanta dintre stalpii 4 si 5 este mai mica decat trebuie.

La cadrul 7A toti stalpii sunt ridicati si parca a aprut si o traversa intre stalp 3 si 4.

danutzu_1069

Nu stiu daca @TibiV poate sa faca reportajul, asa ca fiind cu ceva treaba prin zona, am zis sa bifez reportajul.
In mod surprinzator se lucra la instalarea ultimei perechi LEA
La cadrul 8A

Preimele 3 LEA

Echipa de montaj

Cadrul 7 a disparut complet, iar la 7A, era un nene cocotat

Si o "dedicatie" pentru @TibiV, da se lucreaza de pe scara....

danutzu_1069

voicul

Deci teoretic se pot apuca de munca la pasaj. Mai exista firma care sa termine lucrarile?

punktnet

Delta ACM incepuse lucrarile? N-au intrat in insolventa?
Mai termina tata mare...
Just kidding.

myid

doamne ce mizerie e pe campurile alea...pfff, dezastru