[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

florin74

5 semnaturi pe adresa asta?

Doamne in ce tara traim....

raresc

Wow, sunt impresionat de cat de repede ti-au raspuns.

danutzu_1069

Pai stai un pic, tu ai intrebat pe 30.10 cand inca nu incepusera traba si nu "descoperisera" problemele....
:)

danutzu_1069

Am trait sa o vad si p-asta:au plombat groapa aia nasoala de pe Hateganu!!

raresc

Ieri lucrau la asfaltarea "trotuarelor" mici pe sensul Autovit - Centura.

TibiV

Cu o intarziere de 6 zile, poze de duminica 10 noiembrie...
Nu avea rost sa ma grabesc, caci nu s-a intamplat nimic bun.
Astia au "reusit" sa inceapa lucrarea pe 1 noiembrie si sa o "finalizeze" pe 3 noiembrie... Mult in avans fata de ce i-au promis lui Adrian Rosca, final de decembrie... :(
O sa trec si maine, dar probabil nu o sa fac nici o poza... :(

A disparut camionul...

... si elementele metalice pentru stalpi....

... iar din gropi orice urma scari/rampe/chestii care ar sugera ca se munceste

Groapa cu tevile RADET...

... care sunt neatinse

Nici la stalpii LEA dinspre CET Sud nu era nimic nou...

Daca vreti sa vedeti toate gropile, dar si imagini cu traficul foarte intens de pe Iuliu Hateganu, gasiti aici: https://imgur.com/a/BUwb7F2
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Str. Hateganu, pe partea dreapta, pe sensul spre Splai, in "sesisul" de pe margine au aparut niste seturi de marcaje portocalii, pe toata lungimea strazii, seturi care ar marca un ax de drum si stanga/drapta inca  cca 2m. As zice un spatiu verde central.
Marcajele sunt pe copaci sau pe alte "obiecte" care sunt mai ridicate fata de enivelul solului...
Stirea o luati ca atare, nu vreau sa mai avansez nicio ipoteza....  O:-)

TibiV

Am gresit!

Pe fundul gropilor 1-3 a fost turnat beton de egalizare.
Groapa 4 in acelasi stadiu, de groapa 5 nu s-au apucat.

Se facuse deja prea intuneric si nu am putut face poze...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

voicul

Ce vi se pare ciudata in afirmatia asta?
"Responsabilii spun că, totuși, undeva la jumătatea lui 2020 ar fi o șansă ca primele mașini să treacă pe pod."  :D

Un pod de 100 de milioane de lei care ar fluidiza traficul în București e 96% gata, dar nu poate fi folosit - VIDEO

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/un-pod-de-100-de-milioane-de-lei-care-ar-fluidiza-traficul-in-bucuresti-e-96-gata-dar-nu-poate-fi-folosit-1218594

oc7avian

Primul lucru ciudat: a trebuit sa ma uit la titlu sa vad despre care proiect e vorba. Se potriveste la oricare dintre ultimele 3 proiecte despre care s-a scris pe forum, despre Bucuresti  :lol:

perfidus

Ce vi se pare ciudat? Este vorba de binecunoscutul termen #aproapegata, foarte drag administratiei politruce.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

danutzu_1069

Fluidizeaza pe dreaqu.... :rant:
Unde fluidizeaza? pe Hateganu? La intersectia cu Vitan Barzesti???

Pai sa mearga acum sa vada cat de fluent se circula....

Un ra...at!!

danutzu_1069

In dimineata asta, exista o macara si ceva activitate la groapa 1 si probabil si la restul...

DrumBuun

danutzu_1069

^^ Eu nu mai am nicio speranta....
Circul pe Hateganu, zilnic, de doua ori....