[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Cum spuneam, privire de ansamblu:

Si ceva mai detaliata:

Aici sunt ingradite zonele unde vor fi fundatiile stalpilor:

Am impresia ca liniile de jos nu sunt alimentate, pentru ca nu se aude acel zumzet specific LEA

subway

Aici se intampla totusi cat de putin ceva serios?

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

esendy

dar constructorul mai vrea sa lucreze la asemenea intarzieri birocratice? sau si-a dat seama ca nu mai merita financiar?

TibiV

Doamne, suntem ca in filmele cu Stan si Bran...

Doua vesti:
- una bunicica (danutzu a avut dreptate...): pe 1 noiembrie s-au apucat de inaltarea LEA
- una foarte proasta: pe 3 noiembrie au oprit lucrarile...
Noaptea  mintii...

Poze de duminica, 3 noiembrie 2019....
Incepem cu stalpii / cadrul 8A, care va inalta LEA cvadrupla la vest de pasaj...
Voi insoti unele poze cu cateva comentarii de la o sursa (nu un Dorel) pe care nu o dezvalui, ca nu vreau sa ii fac omului probleme... :(

Incepem de la rampa Titan, vedere spre Drumul Lunca Dochiei (spre vest, spre DNCB)

Trecem la "gropi", mergand spre Splai

Groapa 1, prima de langa Drumul Lunca Dochiei. Este enorma, cica vor sa faca in fiecare groapa cate un radier enorm, de 100 mc de beton....

Groapa 2:

Groapa 3:

TibiV

Groapa 4...

... doar inceputa....

Groapa 5, care ar trebui sa fie sapata pana la capatul zonei defrisate, nici macar nu au inceput-o...

De ce s-au oprit?... Pai uite ce au gasit in groapa 4....

... doua conducte, probabil de pe vremea Imperiului Roman... NU AU STIUT NIMIC despre ele...

Revin spre nord, spre Drumul Lunca Dochiei. Groapa 3...

Groapa 2

Groapa 1

TibiV

Si asta nu este singura "duda"...
Cand au vazut ca au dat de tevile din "groapa 4" de la cadrul / stalpii 8A, oamenii s-au mutat la cadrul / stalpii 7A, care vor inlocui cadrul 7...

Ca sa fie mai clar despre ce este vorba...
Quote from: Adrian Rosca
4.1. LEA 110 kV București Sud - Dudești și LEA 110 kV București Sud - IMGB circuitul 1 și LEA 110 kV București Sud - Popești Leordeni cadru comun cu LEA 220 kV Bucureşti Sud-Fundeni C2– Fundeni C1 și LEA 220 kV Bucureşti Sud – Ghizdaru C1 - Ghizdaru C2 + LEA 110 kV București Sud - Glina
- Se va monta un cadru nou 7A de întindere supraînălțat cu 6 m între cadrele 7 și 8, la o distanță de 240 m față de cadrul 8. Cadrul nou va fi realizat în soluție bulonată și protejat anticoroziv prin galvanizare la cald și va fi dimensionat în conformitate cu NTE 003/04/00;
- Se va monta un cadru nou 8A de întindere supraînălțat cu 6 m între cadrele 7 și 8, la o distanță de 120 m față de cadrul 8. Cadrul nou va fi realizat în soluție bulonată și protejat anticoroziv prin galvanizare la cald și va fi dimensionat în conformitate cu NTE 003/04/00;
- Se va demola cadrul 7 existent, inclusiv fundațiile;
Asta este cadrul 7 existent, care va fi demolat....

Doar ca...
Atunci cand s-au apucat sa sape langa cadrul 7 existent pentru noul cadrul 7A, oamenii au dat de niste cabluri....
Niste LES 110 kV despre care nu stia nimeni.... Asa ca AU OPRIT LUCRARILE  si acolo... :(
Din pacate totul se intampla in spatele noului gard instalat de PS3....

"Sursa" mi-a spus ca luni, 4 noiembrie, sunt asteptati "sefii" sa ia "niste decizii", dar s-ar putea sa fie pusi sa-si stranga lucrurile si sa revina abia la primavara... :(

Pe final doar cateva "maruntisuri"....
Trotuarul spre Titan a fost asfaltat...

Pe malul drept, au turnat betonul si au dat cu emulsie pe trotuarul bretelei Splai->Hateganu. Vedere spre Splai

Vedere spre Hateganu / Romstal / Vitan-Barzesti

Stratul de uzura pe breteleaua Splai->Hateganu, vedere spre Splai...

... si vedere spre Hateganu / Romstal / Vitan-Barzesti

https://imgur.com/a/BYrpy0o

danutzu_1069

Fara cuvinte!! (pentru lucrare)
+1 pentru @tibiV

si fmm pentru aia de au pus utilitati acolo de capul lor (si nu le-au documentat)

paulmare

danutzu cine stie de cand sunt
conductele se prea poate sa fie ale conpet, care nu le mai foloseste

danutzu_1069

La conducte de pacura pentru CET a fost primul gand....

Dar ar fi trebuit sa fie pe ceva planuri....

TibiV

Astia sunt pur si simplu incredibil de prosti....
Au dat peste niste "conducte surpriza"....

Surpriza?.... Serios?!?!...
"Surpriza" este ca stanga nu stie ce face dreapta...
De ce naiba s-au chinuit aia de la Delta in urma cu 4 ani sa devieze conductele RADET si sa le faca camine noi?....

Din arhiva forumului PUM. Uitati-va cand au fost facute postarile....

Incepem cu caminul vest (spre CET Sud)
Quote from: TibiV on November 23, 2015, 04:19:43 PM
La nivelul solului tevarie RADET

Care intra intr-un camin

Quote from: TibiV on March 18, 2019, 04:32:33 PM
Aici se termina si simulacrul de trotuar...

Terminam cu caminul est (pe partea opusa a pasajului, spre DNCB)
Quote from: TibiV on May 29, 2016, 11:37:59 PM
Si pana in caminul RADET...

... si dupa

Da, acum este clar...
Conductele alea au fost o mega-surpriza pentru Transelectrica...

Cand au facut proiectul, ar fi fost suficient sa ne dea mesaj privat pe forum - mie sau lui danutzu - caci le-am fi explicat noi ce si cum....  :(

danutzu_1069

@TibiV,
:cheers: :cheers:
Mi-ai luat-o inainte, chiar vroiam sa scriu ca mi-am amintit ca alea trec pe sub pasaj, ca a fost lucrare de deviere...

nenea_hartia

Incredibil! :bash:

Și mă uit și la trotuarul ăla, la ce dracului l-au mai făcut, dacă are doar 1 m lățime și în mijlocul lui au înfipt nenumărați stâlpi și semne de circulație?? Cât, Doamne iartă-mă, mai costa exproprierea a încă unui metru din câmpul ăla, unde oricum nimeni nu poate construi nimic din cauza LEA?? Ooof, nu ne mai facem bine din tâmpenie... :(

Cristi N

Pai nu scrie la normativ ca dimensiunea minima a trotuarului este de 1000mm? Berbecii au respectat ad-literam normativul, nu conteaza ce e stanga - dreapta.

GDPR