[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

TibiV

Thanks a lot!...
:cheers:
Primul este perfect!
Dar... "a two kids lander"?.... Asta nu cred ca l-a imaginat cineva!....  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

Unii gandesc cu dosul. Daca si acolo, unde este loc cat cuprinde, inghesui 2 trotuare, in alte parti unde ai constructii la ce sa te mai astepti?
Daca as fi cerut si locuri de parcare (acum nu sunt masini, dar peste 10 ani nu ai de unde sa stii), sau chiar un parculet, deja as fi fost din alt film.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

In zona breteleor nu au ce sa caute locuri de parcare, iar ca pietoni.... nu prea vad sa se circule pe jos... nici acum si nici peste 10 ani... Sincer, trafic pietonal este 0 acum...

tonică

cand faci un astfel de proiect, nu-l faci pentru urmatoarele 3 luni, ci pentru urmatorii 30 de ani. Cand proiectezi intr-acest fel si faci de-un trotuar de 60cm o faci doar ca sa sifonezi niste bani, nicidecum pentru ca te pretinzi profesionist. Exista sanse ( mici, dar exista ) ca in urmatorii ani, cu ceva oameni mai cu viziune, cet sud sa devina istorie si automat intreaga zona sa se dezvolte imobiliar la greu. Nu ca ar fi greu sa se refaca atunci trotuarele dar na, alti bani, alta tevatura.

kitsune

Poftim, dublu:

Powered by API/PUM imgur uploader

Poza e de pe Wikipedia, licență cc, adaptată de mine

Iar poza ta e acum așa:

Powered by API/PUM imgur uploader

LE: Am uitat să spun că poza e o satiră
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

TibiV

rocklee

bai fratele meu da acestia sunt... :o  IDIOTI RAU DE TOT ...SA NU SPUN PROSTI ....CUM POTI SA FACI ASA CEVAI ...ANUL 2019  :bash: :bash: :bash:

Earthchild

Nu conteaza ca-i anul 2019. Dupa Mircea Diaconu suntem in 1969.

Hef

Oprescu a facut podul peste Barbu Vacarescu fara nici un fel de trotuar. Iar acum cauta solutii pentru a face paserela.
Si aici si va intampla la fel? peste 10 ani cautam solutii sa facem pista de bicicleta si trotuare adevarate?

danutzu_1069

Daca tin bine minte, in proiect erau prevazute niste scari in spirala care urcau pe pasaj. Cica pentru o eventuala statie de tramvai pe pasaj.

Au dat drumul la iluminat pe podurile de la  sol, iluminat pe noii stalpi.
Spre Hateganu, nimic.

danutzu_1069

Domnilor, STIREA ZILEI, este urmatoarea:
A INCEPUT LUCRUL LA RELOCAREA LEA!!
In dimineata asta am vazut ca au inceput gropile pentru fundatiile la stalpul 8A, si au adus si elemente pentru stalpi.
Fara poze, ca eram in cu masina, dar dupaamiaza...

TibiV

tonică

am o vaga si absolut de nedefinit impresie ca lucrarile astea care au forma de râmă si viata de broasca testoasa vor lua o neexplicabila viteza, intr-asa fel incat la alegerile locale de anul viitor, coincidenta, sa fie motiv de lauda si "sarbatoare". Atat la Ciurel, cat si aici! Fireste, e doar o parere personala  :-[
Ceea ce poate fi totusi de bun augur, ne-am obisnuit cu felul acesta  de lucru, ar trebui denumita "munca electorala". Mod autohton brevetat ;)

Altfel, asteptandu-ma sa numeasca acest pod "un nou gomoiu", m-am uitat nitelus in urma si fata de iunie 2016 nu ar prea fi multe diferente cat sa-i ofere tupeul sa si-l treaca "in palmares".

raresc

Am trecut acum pe acolo. Erau cateva echipe ce lucrau pe sensul AutoVit-Centura. Din cate am vazut, lucrau la ceva "trotuare" si pe sub pasaj. Din pacate, eram la volan si nu am putut vedea prea bine.

GDPR

@tonica, nu mi se pare ca ti se pare.  :D Duamna vrea sa taie pamblica la macar 3 proiecte pana la alegerile locale: cele doua mentionate de tine plus FdG. Vorba aia: macar daca erau alegeri in fiecare an!   O:-)