[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Aici era buldozerul saptamana treecuta. Se pare ca chiar au facut treaba...

Si spre pasaj

Inscriptii pe tevi/tuburi

Mai sunt o multime de tevi din astea pe terasament

Spre pasaj, care este la dreapta tevilor RADET...

Se pare ca soseaua va face o curba ca sa ajunga la pasaj..

Parca va face un S pana la pasaj. Daca asa va fi, probabil ca au ales un astfel de traseu ca sa nu-i exproprieze si sa trebuiasca sa-i despagubeasca pe cei de la Leoser...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

AFC

Multumim Tibi, super reportaj ! Progresul este evident si este oarecum clar ca pasajul si  bulevardul spre N Grigorescu se vor finaliza intr-un timp decent. Întrebarea este ce se întâmpla după pasaj spre IML.  Big like pentru  reportaj!
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

TibiV

Mulţumesc... :)
Din păcate de la intersecția noul NG-I.Haţeganu NU mişcă nimic... :(

rocklee

multumim TibiV.....pentru imagini si sacrificiul acordat sa avem si noi imagini  din santierele bucurestiului... :gj: :cheers:

dr4qul4

Imagini proaspete de ieri, dupa ploaie.

NG-Splai

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

sa trecem la pasaj

Pe pasarela nu am mai trecut....erau 2 muncitori pe ea. Nu se lucra (ploaia abia se oprise), dar erau destui oameni pe santier.

dr4qul4

Acum, din cealalta parte:

Intrarea pe Iuliu Hateganu..... Vitan-Barzesti are 3 benzi pe sens in acest loc:

Iuliu Hateganu poate fi extins foarte usor chiar si la 3 benzi pe sens:

Gata cu asfaltul: De aici incepe cimentul:

dr4qul4

dr4qul4

Acum, cateva poze care incep exact de unde se sfarseste actualul proiect, Pe aici ar tb sa treaca masinile care se vin pe inelul median.
Avem 1 km din placi de ciment si inca 400 m asfaltat.... cu o banda pe sens

TibiV

Ţi-ai rupt si tu maşina pe Hateganu ?!...
Join the club  !...
Nu ai văzut nici o altă mișcare spre UM bănuiesc ?....

dr4qul4

masina ca masina....dar m-am dus pana in capat la IH  de unde am intrat pe jos pe santier (e drum facut pt intrare). A aparut un caine de am fugit imediat in masina cu tot cu noroi  :lol:

Din capatul noului NG pana in vitan-barzesti nu e si nici nuva fi nici o miscare pana nu se semneaza un act aditional.
2 benzi pe sens se pot face foarte usor, dar acolo ar tb facute 3, cate avem si la pasaj. La cum arata acum...nici o sansa sa se dea ceva in circulatie.

Fiind dupa ploaie pe rampa IH (si cei cateva sute de m de terasament) nu era nici o miscare. Terenul era foarte moale asa ca nu se putea lucra

TibiV

dr4qul4

din documentatia de pe metrou usor reiese a proiectul actual este doar pana la intersectia cu Iuliu Hateganu.
Reabilitarea si largirea Iuliu Hateganu pana la Vitan-Barzesti (banuiesc ca ala asta te referi cand intrebi de miscare) trebuie sa fie un proiect nou. Dar se va incadra cu siguranta intr-o suplimentare de 10% din valoarea totala a proiectului.

Fara aceasta largire, proiectul actual este inutil. Practic, acelasi beneficiu l-ar fi adus un pod cu 2 benzi in total, la nivelul splai-ului. Imi e greu sa cred ca va atrage mai mult trafic din intersectia de la autovit. (castigul de la autovit fata de varianta prin fizicienilor este infim, ocolirea autovit insa ar reprezenta un castig enorm).

PS. Eu mizez pe act aditional :)

TibiV

Vrei sa spui ca de la intersectia noul NG-IH spre Vitan-Barzesti nu au inca nimic?!?!...
Proiect, contract ?!?!...

Doamne ....  :((