[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

danutzu_1069

Din pacate este o lucrare... moarta..
La care primaria deconteaza paza, desigur... Si cheltuielile ci organizarea de santier..

TibiV

Quote from: voicul on August 26, 2018, 08:29:50 PM
Probabil un rasad de ... rosii sau un pom fructifer ar da peste multe nasuri de la PMB.

Ceea ce dovedeste ca aia de la CNAIR sunt "amatori" fata de cei din PMB....  >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Azi, 9 septembrie.
O mare rusine.
Normala insa cand se lucreaza cu un "partener serios, faza pe municipii"...

Drumul Lunca Dochiei, recent "consolidat" cu pietris...

Aici ar trebui sa se intample ceva cu LEA... Dar nu se intampla.

Alo, duamna!... E aproape gata, nu?!...

danutzu_1069

Orice santier început este aproape gata...

@TibiV, ca sa  nu mai consumi benzina, in ideea ca te duci special, te anunt eu daca apare ceva nou. Eu trec zilnic dupaamiaza....

TibiV

danutzu,
veneam de la Piata Titan si mergeam la podul/pasajul Mihai Bravu, asa ca am oprit ca sa nu creada colegii ca m-am lasat pe tanjeala.
(Eu nu, ei da...)

Oricum astept vesti de la tine atunci cand reapar "omuletii verzi".
Pt sa fie si galbeni, portocalii sau albastri. Numai sa reapara... :(

dumbravaandrei

Aia albastri mai apar in week-end cu Drager-ul :)
Cica e loc bun "de dat la peste"  :lol: :lol: :lol:

bogdannp23

Salutare,

Au fost deschise bretelele de acces dinspre Nicolae Grigorescu spre Splai si invers.   

Deocamdata au disparut doar parepetii de beton NJ insa ar mai trebui trasate niste marcaje temporare pentru ca soferii sa le si foloseasca. Cand am trecut eu dinspre Splai spre Nicolae Grigorescu, desi era trafic, toti soferii mergeau pe vechiul drum plin de gropi si cratere.

Cele 2 poduri de la nivel nu vor fi deschise inca deoarece trebuiesc semaforizate mai intai.

Bretea Nicolae Grigorescu - Splai

Bretea Splai - Nicolae Grigorescu

Powered by API/PUM imgur uploader

TibiV

TibiV

Dar hai sa completez discutia asta...
Quote from: cutter on September 11, 2018, 03:39:57 PM
- faza 2 de la Străpungerea Grigorescu (fără de care se termină în boscheţi) e moartă complet, nelicitată... nu?

Quote from: Ionut on September 11, 2018, 03:48:02 PM
- La Nicolae Grigorescu da, se termina aproape in boscheti, Str. Iuliu Hateganu este (aproape) praf si nu este folosita decat de cativa care au treaba in zona (e o fabrica de mezeluri parca sau ceva). NU este niciun plan concret pentru continuare, nici vorba de licitatie.

Din motive neclare (probabil din lipsa de timp) am uitat sa postez un reportaj facut in 29 mai 2016 si care a fost dedicat strazii Iuliu Hateganu (de fapt tot gresim numele, corect este Iuliu Hatieganu, dar asta este...). Ramane Hateganu.

Bun. Deci strada I.Hateganu va face parte, candva,  din "inelul median".
Intr-un PUZ din 2012 era prevazuta constructia "Canalului Cheile Turzii".
Arata cam asa: http://urbanism.pmb.ro/duat-su/dezbatere%20publica/puz%20-%20construire%20canal%20cheile%20turzii/planurile%20aprobate%20tr1%20si%20tr2/CANAL%20CHEILE%20TURZI%20TRONSON%201.pdf
Un fel de FS, adica mai mult fantastic decat stiintific....

Anyway, pe Hateganu exista 4 obiective
- Hofigal, care are acces pe Hateganu si, mai nou, si pe Splai (nu mai repostez, am pozat Hofigal din toate unghiurile...)
- o firma "Matt Design & Production" este pozitionata aici, unde se termina "noul N.Grigorescu"
- Romstal (cu acces clienti si acces aprovizionare)
- crematoriul uman Vitan Barzesti.

Firma "Matt Design & Production" s-a mai extins, dar in iulie 2016 arata asa:
Quote from: TibiV on July 31, 2016, 07:59:22 PM
Observati cladirea din dreapta...

... adica asta

Cladirea este in curs de extindere/modernizare. N-au avut ei mare pozitie, dar acum a batut bulevardul la poarta lor... :)

Bun, si acum sa pun pozele din 2016 cu strada Iuliu Hateganu...
Incepem fix din zona "Matt Design & Production" si mergem spre sud, spre Vitan-Barzesti

Intram pe vechiul I.Hateganu, strada betonata dar placile de beton sunt sparte rau

Desi in poze nu se vede din cauza copacilor, in dreapta este un deal.

In stanga o capcana pe sosea, in dreapta incepe sa se zareasca gardul/zidul Romstal

Zidul si dealul

Pozitia este aici

Aici este " intrarea de marfa " pentru aprovizionarea Romstal, este o rampa destul de abrupta...

Ionut

Mi se pare mie sau vad corect ca buruienile au ieșit pur si simplu prin terasamentul trotuarului? :o

TibiV

Ionut, doar in prima poza exista trotuar betonat. Si alea sunt dincolo de trotuar, dar le-a priit ca nu le-a calcat nimeni...
In a doua poza inca NU exista trotuar...

Contiunuam cu Hateganu

Mereu ma mir cum de nu cade...

Incepe o curba larga la dreapta

Sus se vad rastelurile cu diverse materiale din curtea Romstal

In fata pe dreapta se zareste...

... intrarea clientilor la Romstal. Inchisa, pentru ca Romstal nu lucreaza duminica.

TibiV

Redevin pedestras...

Si acum o panoramare spre zona unitatii militare, care este undeva in spatele vegetatiei,,,

Conform planului, "canalul" ar trebui sa inceapa de aici. Aparent corect, pentru ca drumul este in urcare...
(gardul albastru din dreapta este inca al Romstal. Dupa el incepe un gard verde.)

Gardul verde....

Curba destul de stransa la dreapta

Drept in fata se intrezareste Vitan-Barzesti.
Observati o borna mica in stanga drumului, in iarba.
In dreapta este parcarea de la intrarea in...

...crematoriul uman.

TibiV

Revenim la borna mentionata anterior...
Pe langa ea este un drum de pamant si o bariera pe care scrie "Trecerea interzisa. Zona militara"

In departare se zareste spatele unui 202 care merge pe Vitan-Barzesti spre Iriceanu...

Deplasare motorizata...

Iar aici este intrarea unitatii militare. In oglinda se vede I.Hateganu... 

Toate pozele full-size sunt aici: http://imgur.com/a/JQOD9

Concluzia: cum inghesuim pe acolo o sosea cu 3 benzi/sens + tramvai ?
Plus ca planul "canalului" are 4 benzi/sens (2 pe bretele, 2 in canal) + tramvai...

Iar in dreptul Romstal este clar ca nu poti largi decat spre unitatea militara.
Daca va fi de acord Armata...

danutzu_1069

Tre sa recunosc ca la ora 17 cand am trecut spre spai, nu am vazut sa fie liber... Sau nu am remarcat...
Dar cred ca a "vazut" camera de bord...
In schimb am vazut un buldo si ceva confectie metalica (panouri de gard, cred, din profile) in organizarra de santier... si ceva oameni, in afara de veșnicul paznic....
Cred ca vine primavara pe santierul asta...