[B] Ce-am mai vazut din mers in Bucuresti

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:52:47 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dr4qul4

Pe Calea Vitan, pe o portiune de aproape 1Km, se pune gazon pe linia de tramvai, in continuarea celui pus anul trecut, care a rezistat eroic.

Sistemul de irigare isi face bine treaba.

Sectorul 3 incepe sa arate din ce in ce mai bine, ce-i drept, doar in privinta zonelor verzi (Ex Bd Unirii).

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

MRS

Asternem asfalt pe Sisesti/Ionescu de la Brad... ;)

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

dr4qul4

Bd. Unirii - cel mai frumos bulevard al capitalei! (pana acum favoritul meu era Aviatorilor, dar PS3 a facut treaba buna aici).

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

dr4qul4

Seara, fantanile arteziene dintre Tribunal si Casa Poporului sunt luminate multicolor (din pacat greu de fotografiat cu telefonul pe intuneric).

dr4qul4

Pista de biciclete de pe Calea Victoriei este din ce in ce mai circulata:

dr4qul4

Eu as interzice tractarea acestor "carucioare publicitare".

Acel Cayenne este oprit..nu pe pista de biciclete, pt ca e imposibil, ci pe 1 din cele 2 benzi....

dr4qul4

MRS

Nimic nou de aproape o saptamana pe Sisesti/Ionescu de la Brad:

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

dr4qul4

aproape au terminat cu gazonul de pe linia de tramvai de pe Calea Vitan (mai au doar cativa metri la M Bravu).

stangabriel

Acum se asfalteaza coltul Sisesti-Brad.

TibiV

Bulevardul Unirii vazut de pe balconul Salii Alexandru Ioan Cuza din Palatul Parlamentului, sambata 20 iunie.

Jos in Piata Constituiei era o expozitie cu echipamentele si dotarile ISU Ilfov

Si o poza exact in axul bulevardului, care evident este in axul balconului, pentru ca din balconul asta visa Ceasca sa salute "boborul muncitor"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

MRS

Azi au terminat pe Sisesti/Ionescu de la Brad.
Hai ca nu le-a luat mult...  :banana:

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

panzer

Au deschis Sisesti fara marcaj: rezolutia 3 benzi intra in intersectie, numai una intra pe Sistesti. :lol:
Asa li s-a parut soferilor bucuresteni mai bine. :)