Constructori, proiectanti si consultanti din Romania si din lume

Started by Ionut, February 19, 2015, 10:36:55 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

rt25

Un camion pe care scrie Straco Group in santierul lui Tracon. 
Acum inteleg ceva gen contractor sub-contractor, dar pana la urma, care-i relatia intre ele ? Nume asemanator , utilaje imprumutate ? Tracon nu e cumva firma "curata" rezultata dupa Straco ? Sper sa nu zic prostii...

carutasul

mai umblă camioane inscripționate Straco prin zonă, până la urmă mai pot să facă și ei 1% din lucrare dacă mai au cu ce, sau ar fi putut să le vândă și nu le-a mai vopsit noul proprietar... Dar concret nu știu, e posibil orice :)

mirceaeliade

nu stiu de ce tabelul asta cu constructori ori nu e pus in ordine alfabetica ori in ordine descrescatoare la totaluri  :).  Si vad ca tabelele de pe sinteza au DX12 pe la 25% cand se pare a au ajuns la 70%.  Interesant ca din tabelele alea doar cateva din randurile cu rosu au progrese de peste 10% in ultimele ~6 luni

alecu26

Deci...care mai e clasamentul ca si nr de kilometri realizati de un constructor?

Astaldi tot loc 1?

Locul 2 parca era Strabag, dar probabil va fi (a fost deposit) de UMB??

Tirrena Scavi la randul lor aveau destul de multe realizari.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

zuma80

Intentia mea nu a fost un clasament din acel tabel, pentru ca observam in el nume disparute, altele pe cale.
Eu am urmarit inclusiv sa vad ce firme au in palmares experienta dar de ceva vreme nu mai participa la licitatii.
Pentru A6!

dr4qul4

pleaca lumea acasa. Probabil s-au strans pentru transport. Merita din plin.

Nu credeam ca vom avea vreodata mai multe filmari ca pe lotul 1 din A10. Diferenta e ca acolo nu se intampla nimic intre filmari. Aici peisajul se schimba de la o zi la alta.
Bravo UMB
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

paulmare

excelent - si filmarile forumistilor, si progresul din santier
La olt, mai au 3 carcase - ce o fi cu ele :) una din foreze e deja in pozitie de transport, asteapta trailerul
si la minutul 1.06 sunt doua batardouri in progres, armaturile de la radiere sunt preasamblate pe mal, foarte bine e organizata mica armata portocalie - au lucrat cu spor :)

davyl

Mica armata portocalie :) merita o odihna bine meritata de Sfintele Sarbatori de Pasti! Sa ne traiti sanatosi baieti si sa va intoarceti reincarcati dupa sarbatori! Sarbatori fericite!

Superba filmarea pana la Valea Mare! Avem o viziune globala acum! Stau bine, avansul este foarte bun!

@daniel, tu esti cel care alearga cu masina inaintea dronei, in filmare spre final? Sanatate si iti multumim pentru efort!

Ati observat cum batea vantul incat a ridicat un nor imens de praf? Nu, nu era din cauza dronei lui @daniel :) caci se vede in filmare cum culca vantul puternic spicele de grau (in stanga directiei de filmare).

Nu poate fi usor sa manuiesti drona in asemenea conditii dupa cum nu e usor sa faci ce a facut si R@du cu drona lui cand a filmat atat de aproape!!!  :gj:

Azi e Vinerea Mare: profit sa urez tuturor colegilor forumisti Sarbatori luminoase de Pasti si sanatate voua si familiilor voastre!

paulmare

daniel multumim, si la subtraversare la peretii mulati foarte cu spor au lucrat, deja au inceput sa excaveze
Uite ca se pot misca si la noi lucrurile cum trebuie, si aici, si la braila la pod, si pe lotul lui porr pe a1, si centura bacau a mers excelent
Daca nu se intampla ceva si raman cu aceeasi mobilizare, cred ca termina cu tot cu ciotul cu nod din T3 pana la sfarsitul anului 

dragos_on

Frumos daca cu acel elicopter (min. 5.20) a venit " the big boss"  la acea "ședința". Cred că s-a lăsat și cu premiere, merita din plin. Ma uitam la filmările din Muntenegru cu autostrada chinezilor. Lucru măreț, dar nici noi nu ducem lipsa de lucrări  emblematice de construcții rutiere.

avumit

Frumos sau nu. Cu tot respectul.. muncitorilor de pe santier le facem si statui, dar exista un dar... imi doresc ca big boss sa nu fi venit cu banii in punga. Nu de stat ma doare pe mine, parca am "din alea comuniste" cu pupatul mainii boierului..

Earthchild

Nu se ridica elicopterul cu punga pe care o merita armata portocalie. A venit DU sa le multumeasca si sa le ureze Paste fericit, asta e uzanta in fiecare an.

LE: bonusurile vin pe card

hvm

^^
Imi pare rau ca tu consideri ca un bonus de paste sau craciun e o dovada de dispret pentru angajati. Ca exemplul cu pupat mana boierului asta denota. Atunci cand boierul ii dadea ceva iobagului o facea de cele mai multe ori cu dispret. Nu cred ca putem spune ca isi plateste oamenii bine din dispret pentru ei si le cere sa ii pupe mana cum faceau inainte boierii cu iobagii lor.. Mai ales ca salariile la UMB sunt mult peste salariul mediu din cate am imteles pe aici pe forum.

Mai degraba faptul ca merge pe santier si isi felicita angajatii si le ureaza un paste fericit la comin cu un bonus de paste la care plateste si taxe (ca nu cred ca avenit cu banii dupa el) mi se pare ca e dovada de respect pentru ei.

Dar e posibil sa ma insel si de fapt sa isi arate.dispretul...
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

avumit

Pe mine ma lasa rece o asemenea manifestare. Tot cu pupatul mainii este. A venit sefu! Mai ia ceva banuti si tu! Poate avem culturi diferite, mie nu-mi plac manifestarile interpretabile. Am trait destule, am vazut multe. Sa se bucure de bani si sa aiba liniste si odihna de sarbatori muncitorii. Ca de patroni nu ma doare capul.
*Sper ca primele sa existe si sa fie pe card, nu din punga.