Constructori, proiectanti si consultanti din Romania si din lume

Started by Ionut, February 19, 2015, 10:36:55 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Io

In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

dr4qul4

O lege inutila. Companiile cu actiuni la purtator devin oricum istorie. AML-ul obliga toate bancile sa obtina beneficiarul real. Si nu e o simpla formalitate. Sunt banci care renunta la unele firme sau care nu semneaza cu firme noi obscure. Devine atat de complicat sa ascunzi beneficiarul real, incat e mai simplu printr-un offshore (de fapt cateva care se detin una pe alta, inregistrate in tari unde beneficiarul real inca poate fi ascuns).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

rota

not bad Astaldi:

Italienii de la Astaldi s-au apropiat de 1 mld. lei cifră de afaceri, după o dublare a businessului în 2019. Constructorul are peste 1.000 de angajaţi

Compania italiană Astaldi, care lucrează la metroul din Drumul Taberei, şi-a dublat cifra de afaceri din România în 2019 şi s-a apropiat vertiginos de pragul de 1 miliard de lei, după cum arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Cu un rezultat de 985 de milioane de lei, Astaldi se prefigurează ca un nou lider pe piaţa locală a constructorilor, după ce Bog'art, liderul de anul trecut, şi-a redus businessul până la 621 mil. lei. Totuşi, mai există câteva companii din top zece care încă nu şi-au publicat bilanţurile la Ministerul de Finanţe.

Anul trecut, Astaldi a lucrat cu peste 1.000 de angajaţi, un număr record, iar profitul obţinut a fost de 53,1 milioane de lei.
Sursa

Ciprianul

Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

danutzu_1069

Daca va intrebati de unde are UMB bani pentru rulaj....

"În aprilie 2013, Piraeus Bank Grecia a vândut subsidiara ATE Bank din România omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, pentru aproximativ 10 milioane de euro.
În anul 2014, banca a fost relansată sub numele de Banca Română de Credite și Investiții (BRCI)."

Cred ca este cea mai buna "miscare" facuta de Umbrarescu....

horatiu.cosma

^
Nu prea cred. Din ce văzusem la un moment dat, nu era prea profitabilă și a vandut-o.

danutzu_1069

Da, citatul meu era din wikipedia.... neactualizat.
Vad ca a "scapat" de banca in 2017, si a luat-o miliardarul indian Sanjeev Gupta...

(@Ionut poate sterge / muta postarilea astea)

rota

a zis duamana' ca inventeaza un instrument nou de pedepsire a firmelor, numit certificarea operatorilor in whatever.. VIDEO

horatiu.cosma

Din vreo 1,5 miliarde de lei facturate de către constructori la CNAIR anul acesta pe proiecte (nu claim-uri), principalii clienți stau în felul următor:

1. UMB 500 de milioane
2. Astaldi 157 milioane
3. Porr 65 milioane
4. TS 60 milioane
5. Trameco 50 milioane
6. Alsim Alarko 43 milioane
7. Aktor 42 milioane
8. Pizzarotti 36 milioane
9. Alpsenside 28 milioane
10. Itinera 27 milioane

A luat UMB cât următorii 9 la un loc.

TibiV

Fara suparare, dar cred ca a lucrat cat urmatorii 15 la un loc...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Io

Pai da, banii i-au luat pe lucrari facute nu pe vorbe si nici pe claim-uri. Bravo lor!
In ce ne priveste problema nu e la ei ci la ceilalti ca nu se prea pot tine de ei. Nu c-am fi cumva in pericol sa se nasca un monopol privat aici, nici pomeneala, insa in conditiile in care se vorbeste de  sume foarte mari de bani in viitor noi raminem cu o capacitate redusa de contractare si executie a infrastructurii iar asta cu siguranta ne va trage in spate.
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

marinul

6. Alsim Alarko 43 milioane

Cred ca e singurul care apare in clasamentul asta si nu e efectiv in teren

valil

pizaboy, au luat  ceva mai mult decat unii care au un lot cam de 1/4 din al lor. Vaaaai de mama lor. Sincer,spre ca UMB si Astaldi sa castige cat mai multe loturi, ca altfel trecem pe aviatie si ei tot nu temina loturile . Nu inteleg de ce va este frica de monopol, decat cu amarastenii astia dela 3 in jos mai bine monopol.

8. Pizzarotti 36 milioane
9. Alpsenside 28 milioane

klax187

Acestia sunt principalii clienti sau este efectiv top 10 constructori in functie de sumele facturate?
i.e. exista si alti constructori mai putini cunoscuti care au facturat aceste sume dar nu au fost inclusi?