Drumuri Expres în România: discuții diverse

Started by NGC, December 17, 2014, 08:37:43 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ionut

miahi

^PISI 6 reinventat ?

elphax

se face si DX pe care sa se poata circula pana cand va fi gata autostrada

TibiV

@Iounut,

probabil:  2 noduri noi + cativa km de sosea refacuta complet = Drum Expres

O:-)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Si, desigur, acest drum expres este în regim de autostrada.
Ca DNCB.

RaduG

E inclus în proiectul de PNRR, disponibil aici https://mfe.gov.ro/wp-content/uploads/2021/03/4d80e680489af9b765ce1a17a4166b14.pdf, la pagina 133, sub titlul ,,legătura Râmnicu Vâlcea - Tigveni"

hvm

^
Nu spune nicaieri ca e express. Pentru celelalte este specificat unde e A si unde e DX.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

hefaistos

Doua mentiuni:
Valcea Tigveni va fi drum expres pe cat este autorul reportajului ziarist
Imi doresc sa iasa bine cu PNRR-ul asta dar tare mi-e teama ca institutiile care trebuie sa-l gestioneze o sa se inece in proiecte. Pur si simplu sunt prea multe si timpul e limitat.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

elphax

Totusi, la subiect - unde gasim detalii despre sectiunea 6 Rm.Valcea - Tigveni ? Pe "Autostrazi" la A1 nu il gasesc.
Stiu ca este modernizare, gasesc pe google diverse articole despre lansarea licitatiei pt Proiectare si SF - de acum un an de zile.
Alte detalii avem pe forum ? Nici pe harta API nu gasesc nimic.

hvm

^
Nu cred a cineva a crezut pe aici pe forum ca se face. Eu cel putin n-am crezut. :D Ramane de vazut unde stam. Poate HC ne poate spune ceva daca mai apuca sa intre pe aici si vede mesajul.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

RaduG

Feri

^^
Se lucreaza la documentatia PiSi6 pentru licitatia SF&PT.

Conform sintezei CNAIR din februarie/harta Cestrin:
QuoteFINALIZARE CAIET DE SARCINI, REFERAT DE NECESITATE TI TRANSMITERE LA DIRECTIA ACHIZITII PUBLICE: REALIZAT;
FINALIZARE DOCUMENTATIE DE ATRIBUIRE (CRITERII DE CALIFICARE, MODEL CONTRACT, FACTORI EVALUARE):01.03.2021;
TRANSMITERE DOCUMENTATIE DE ATRIBUIRE SPRE VALIDARE LA ANAP: 01.03.2021;
PUBLICARE ANUNT DE PARTICIPARE IN SICAP: 15.03.2021;
DEPUNERE OFERTE: 17.05.2021;
ANALIZA SI EVALUAREA OFERTELOR CU STABILIREA OFERTANTULUI CASTIGATOR: 19.07.2021;
COMUNICAREA REZULTATULUI PROCEDURII DE ACHIZITIE PUBLICA: 02.06.2021;
CONTESTATII: 14.06.2021
SEMNARE CONTRACT: 23.06.2021
http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/STADIULPROIECTELORDEINFRASTRUCTURA.pdf

Termenele sunt depasite/orientative doar dar directia e clara si anume ca se lucreaza la documentatie.
CNAIR va actualiza in curand pentru martie cand probabil vor aparea termene noi :)

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Feri

^^ In lista CNAIR apare cu 23.2km lungime, deci trebuie sa fie mai mult decat doar ocolirea Tigveni. 
Chit ca proiectul o sa iasa o combinatie de drum nou cu existent, ceva imbunatatiri la dn7 si dn73c tot ar trebui sa fie macar.
Dar poate va fi complet nou sau ocolirea satelor. 23 km ar insemna pana in Rm Valcea.

SECTIUNEA 6, CONEXIUNE DN
73C CU AUTOSTRADA SIBIU -
PITESTI (NOD TIGVENI) SI
MODERNIZARE DN 73C (KM
44+800 – KM 68+000)

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)