[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Ionut

Carcase pentru piloti forati.

Nu mai tin minte unde trebuie sa foreze. Tot aici in zona galeriei de transfer, parca.

Ionut

In zona vechilor accese din Eroilor 1. Se va dezafecta ceva (nu mai stiu ce) din vechiul acces Eroilor 1 si se va conecta cu galeria de acces. Sunt doua accese vechi, de-o parte si de alta a coltului dinspre Spitalul Municipal.

Ionut

Si ultimele doua poze din fotoreportaj: Str. Eroii Sanitari. Dupa cum se vede, este asfalt cap-coada, strat de uzura. Aici intr-o saptamana se poate da drumul la circulatie. Daca mai intarzia Papa, probabil prindea drumul drept spre Cotroceni. :lol:

Atat pentru azi. Sper ca v-a placut. Puteti comenta, nu mai stiu daca mi-au scapat detalii, puteti intreba. Multumim Metrorex pentru acces si explicatii! Ne vom vedea curand, probabil la sfarsitul verii.

Pelicanul

În această poză ( http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=34.msg245442#msg245442 )  NU se dezafectează nimic, se construiesc două lifturi și practic se subtraversează B-dul Eroilor.  Subtraversarea n-are legătură cu stația Eroilor / M 5 ci cu accesul spre Eroilor / M 1(3). A, că se  va ajunge și la M 5 da, este adevărat, dar e greșit spus că acea subtraversare face parte din Eroilor / M 5.
Vroiaţi putere ? Vă imprumutam o locomotivă...

sab

Cred ca este vorba de peretele dintre cele doua scari fixe, prin care s-a facut legatura cu noua subtraversare a bulevardului (acolo unde este schela). Pana acum este singurul lucru dezafectat.
Iar accesul din poza este momentan inchis.

TS30

Aceste 2 panouri vor induce oamenii in eroare. De pe peronul 2 al statiei Constantin Brancusi NU poti sa ajungi la statia Valea Ialomitei. Acestea cred ca trebuiau montate in alte statii, spre exemplu Romancierilor.

subway

Mrex n-au de ce sa fie suparati, au facut tot posibilul sa piarda pe mana lor meciul cu Astaldi...asa ca vaicarelile sunt absolut <indecente> si tardive...
Bulibaseala privind revenirea circulatiei la suprafata la Academia Militara insa nu le apartine, mingea e in terenul PMB, PUZul zice una, primaria zice alta...

Ionut

Mi-am adus aminte: catenara troleibuzului în zona Favorit/Str. Sibiu va fi gata în curând și se va da drumul la circulație cat de repede se poate.

Skynick

Se pare ca nu scapam de semnalizarile astea mici, ilizibile si neunitare. In orice capitala cu traditie semnalizarile sunt vizibile de departe, cu culori clare, cu amplasamente decente. De la Otopeni pana la ultimul mall sau parcare ne chinuim grozav sa ne gasim un stil de semnalizare.

catalyn83

Salutare! In legatura cu statia C-tin Brancusi. Are cineva idee daca se va reface tot trotuarul ,sau va ramane asa cum este acum,adica o zona cu asfalt nou,o zona cu asfalt vechi(cu denivelari,santuri acoperite de mantuiala) ?Am observat ca au pus stalpisori intre trotuarul nou unde nu vor mai avea acces masinile pt parcare si trotuarul vechi unde sunt masini parcate.

Goldmund

Ionut,
multumesc pentru poze si actualizare.
Am si eu o intrebare din ce ai vazut la fata locului si din discutiile avute cu oamenii santierului:
M5 pana la Eroilor, cand va fi gata pentru calatori?(luna, anul)

Goldmund

Quote from: Skynick on June 02, 2019, 10:31:56 AM
Se pare ca nu scapam de semnalizarile astea mici, ilizibile si neunitare.....
Deja aici este si raspunsul la aceste constatari corecte:
PMP(nu exista un stas clar in ceea ce priveste forma, culoare, material, locul ales vizibil?) si firmele "de buzunar" care produc aceste semnalizari.

Xenos

Quote from: Ionut on June 02, 2019, 06:32:00 AM
Mi-am adus aminte: catenara troleibuzului în zona Favorit/Str. Sibiu va fi gata în curând și se va da drumul la circulație cat de repede se poate.

Oare când vor binevoi să tragă acei câţiva metri de fir, pentru o minizonă asfaltată de mult?!

Xenos

Quote from: subway on June 02, 2019, 12:13:52 AM
Mrex n-au de ce sa fie suparati, au facut tot posibilul sa piarda pe mana lor meciul cu Astaldi...asa ca vaicarelile sunt absolut <indecente> si tardive...
Bulibaseala privind revenirea circulatiei la suprafata la Academia Militara insa nu le apartine, mingea e in terenul PMB, PUZul zice una, primaria zice alta...

1. Sunt de acord cu prima parte, dacă pierzi, plăteşti! Totuşi, înţeleg că supărarea reciprocă face ca lucrările să treneze în bătaie de joc. Ceea ce se vede este că nu s-a avansat aproape deloc la staţii care trebuiau de mult să fie gata (Romancierilor, Parc) unde e lăsat câte un gol la mişto, pentru plăcile alea de metal, de exemplu. Nu comentez finisajele, e de prisos  :lol:
Chiar, subway, ne poţi lămuri ce e cu linia aia la intrarea dinspre oraş în staţia Parc care se înfige în zidul oblic?!

2. Ne poţi spune care sunt variantele de trafic pe la Academie? Mulţumesc!

sab

Quote from: Xenos on June 02, 2019, 07:59:14 PMce e cu linia aia la intrarea dinspre oraş în staţia Parc care se înfige în zidul oblic?!
Este amorsa catre viitoarea inelara de sud.