[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

@Ionut: Nu chiar peste tot. Pe lângă lipsa diacriticelor, lipsa de standardizare e alt lucru enervant.
Faptul că softurile pirat ale fabricantului panourilor nu suportă diacriticele românești îl mai pot înțelege cumva, dar proiectul de semnalizare a fost aprobat de beneficiar și nu trebuia lăsat să treacă așa.

Ionut

Quote from: Mao on March 06, 2018, 08:28:35 PM
Ar fi interesant un sondaj cand e gata M5.

Sondaj pentru ce anume? :o

Quote from: nenea_hartia on March 06, 2018, 08:29:36 PM
Pe lângă lipsa diacriticelor, lipsa de standardizare e alt lucru enervant.

Sunt de acord ca lipsa de standardizare e enervanta. Chiar foarte enervanta (eu sunt perfectionist si am o doza relativ nesanatoasa de OCD).

subway

De muuult, muuult de tot s-a propus o unificare a semnalisticii pe toata reteaua dar niciodata nu s-au gasit banii necesari, ca n-ar fi deloc gratis

carutasul

Păi e simplu: începem cu ce se face nou, și când s-or repara cele vechi se schimbă și alea. Dar măcar alea noi sunt toate la fel? Că asta e gratis :)

subway

Uita-te la M4, compara cu M5 si spune-ne si noua ce ai constatat...

Ionut

Fotoreportajul si pozitia API au fost preluate de Hotnews pe prima pagina. :) Si Digi24 a preluat. Multumim! Probabil ca si altii au dat mai departe...

Xenos

Apropo, ce se mai aude de licitatia pt proiectare M5 central?

Ionut

Xenos

Deci, teoretic, se lansează licitația până în iunie, s-o vedem și pe-asta...  :-[

Mao

Quote from: Ionut on March 06, 2018, 08:45:59 PM
Sondaj pentru ce anume? :o
"Cea mai frumoasă stație de metrou din București"

TibiV

Quote from: Xenos on March 08, 2018, 09:26:56 PM
Apropo, ce se mai aude de licitatia pt proiectare M5 central?
Quote from: Ionut on March 08, 2018, 09:31:03 PM
E in chinurile facerii
Quote from: Xenos on March 08, 2018, 10:17:25 PM
Deci, teoretic, se lansează licitația până în iunie, s-o vedem și pe-asta...  :-[
Ar fi de  :lol: :lol: :lol:

Dar de fapt este de  :(( :(( :((
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

subway

Ar trebui sa fie lansata luna asta, altfel iar vorbim singuri ca si asa e intarziata...

alexbb

^^

Am auzit dimineata la europafm ca banca mondiala ar fi retras finantarea? Nu stiu daca doar pentru Iancului - Pantelimon. Nu am reusit sa gasesc mai multe informatii pe net.

GDPR

Finantarea a fost retrasa din cauza ca nu s-au facut trageri din imprumut, mai intai pe considerente de deficit bugetar, iar apoi proiectul s-a transferat pe fonduri europene.

subway

E mai mult decat atat si nu e de rau, e de bine...
;)