[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

voicul

E clar ca sunt pe ultima 100 de m (mai degraba ultimul km), dar tot apar si apar lucruri de facut.
E cam la fel ca la Astaldi pe A3: ziceau ca termina din iunie, hai iulie, dar in teren nici in august nu e clar ca se termina.

Aaa, stai si aici tot Astaldi e.   :lol:

tonică

Mie cea mai cea paguba și cea mai mare problema și întârziere nu îmi pare aceasta centrala de ventilație ci faptul ca s-au pierdut atâția și atâția ani nefăcând-se mai nimic legat de continuarea acestei linii!!! Acest timp pierdut cu astaldi, lipsa banilor și taraganarea diverselor guverne pt drumul taberei ar fi trebuit sa însemne timp câștigat pt continuarea tronsonului, licitații deja demulticel finalizate, ales constructor, întrat deja în pâine pt eroilor-universitate ori Iancului. Când colo, nu doar ca a durat un deceniu tronsonul drumul taberei dar nici nu avem habar când va începe numărătoarea încă a unui deceniu pt continuarea lucrării. ☹️

v.ghiorghica

@tonica

Aparent la sectiunea Drumul Taberei - Iancului, trebuia anuntat pe 30 iulie castigatorul...poate stiu colegii de pe forum mai multe.

Iar pentru sistemul de automatizare, va fi atribuire directa catre Alstom, deci nu va mai fi niciun circ. 

http://e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100082965/

survola

Câștigătorul la proiectare peste o lună, nu?

v.ghiorghica

@survola, am facut eu o eroare...pe 30.07 trebuia anuntat castigatorul, din ce vad in link.
(Servicii de proiectare și asistență tehnică aferente obiectivului Magistrala 5 (Drumul Taberei – Pantelimon), Secțiunea EROILOR (PS OPERĂ) – PIAȚA IANCULUI))

survola

Deci cei 10 ani pentru construire încă nu știm de când începem să îi socotim
:(

razvan96

Nu ca trebuia anuntat, a fost desemnat castigatorul si s-au trimis comunicarile catre ofertanti. Sa speram ca nu avem contestații.

survola

Au fost doar doi ofertanți: 1. Matroul SA, 2. 3TI PROGETTI ITALIA - INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A. (Leader),SWS Engineering,METRANS ENGINEERING,CODING - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA.

v.ghiorghica

subway

Pentru moment pe primul loc e primul ofertant.

Vlad94

Este vreo posibilitate ca proiectantul M5 central sa gandeasca statia Hasdeu in perspectiva si pentru viitoarea magistrala 4. Sau sper la prea mult.

paullie

O poza de la Moghioros. Asa cum am mai zis anul asta o sa reuseasca sa devieze linia de tramvai.

Duta C

pest1969

Are cineva idee daca mai sunt de executat finisaje la accese?
Macar pentru aspectul vizual poate ar trebui sa-si ridice gardurile alea de protectie.
Daca tot pretindeau ca au terminat pe 30 iun totul, mai putin problemele aparute cu statiile alea de pompare...