[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Mak110

sab

Ce ai vrut sa intrebi, mai exact ? Ce adancime se lasa intre liniile care se interesecteaza ?
Sau ai vrut sa intrebi la ce adancime este o anume statie ? Daca DA, care anume ?

Mak110

Adancimea statiei E2,E1. Dar adancimea medie a statiilor?

sab

Despre E1 am gasit ca ar fi la -12.5, desi mie mi se pare a fi o idee mai sus.
E2 este la -18m.
Cota statiilor difera. In general sunt pe la -11 /-12m.

Pelicanul

NSS - ul la E 1 e la minus 10 m. ( E aceeași schiță unde ți-a dat ție minus 12,75 m cota cea mai de jos a fundației ).
Vroiaţi putere ? Vă imprumutam o locomotivă...

miahi

Quote from: sab on June 04, 2020, 05:53:40 PM
Mai rau va fi daca instaleaza si o "ghereta" de vanzare a cartelelor, personalul de acolo sigur va avea nevoie de climatizare, dar se rezolva cu un aparat clasic montat in ghereta.

Au montat gherata la Castravete la Eroilor 2 ...

RaduC

Există neoane care pâlpâie deja. Ce-i drept, acum 11 ani nu prea era cu leduri... Va fi distracție cu înlocuirea celor defecte. A, stai...

StefanD_

Statiile de pe M4 din 2011 s-au inaugurat cu LED-uri din cate zicea presa vremii.

Xenos

Ni se tot arată filmulețe dar s-a început foarte târziu centrala de ventilație interstație Parc Dr Taberei - Dr Taberei 35 sau T Vladimirescu, cum se numește stația. Amatorismul cu care s-a construit această nouă linie este greu de depășit.

Dominik

You're in Steelers Country

paullie

O poza de la suprafata la Moghioros. Scuzati calitatea. (Culmea nu bausem nimic  :lol: ) La Moghioros mai este mult de la lucru la accesele A, A1, B si B1.

survola

Măcar au închis și acoperit acea zonă unde este parcat compactorul galben.

voicul

Şeful Metrorex, întrebat dacă metroul din Drumul Taberei va circula în septembrie: ,,Vom vedea". Predecesorul său și-a dat demisia

Directorul Metrorex nu a putut preciza dacă metroul din Drumul Taberei va funcționa în luna septembrie, după ce termenul anterior, 30 iunie, fusese amânat. El spune că sunt o serie de condiții și teste care trebuie finalizate pentru punerea în funcțiune a metroului. Predecesorul său, Mariana Miclăuș, și-a dat demisia de la șefia Metrorex, pentru că nu a putut respecta termenul 30 iunie.

https://www.digi24.ro/stiri/economie/seful-metrorex-intrebat-daca-metroul-din-drumul-taberei-va-circula-in-septembrie-vom-vedea-predecesorul-sau-si-a-dat-demisia-1342927

GDPR

Dar n-ai citat tocmai partea importanta din articol:

QuoteEl a precizat că joi au început săpăturile la puţul de la staţia Parc Drumul Taberei.

"De trei săptămâni de când am fost numit în funcţia de director, eu am fost la două zile în şantier. Azi noapte, la ora 23:00, eu eram la puţ şi se lucra. De ieri a început să se sape la vestitul puţ de la Parc Drumul Taberei, de la acea centrală de ventilaţie. S-a început să se spargă să se facă legătura cu tunelele de circulaţie", a spus acesta.