[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

subway

Ce motiv ar avea sa inceapa abia de ziua pacalelilor?

GDPR

carutasul

păi și nu își pot monta rack-urile sau ce au de montat și înainte, acolo unde sunt stațiile gata? Sau nu merită efortul?

GDPR

Conform contractului semnat cu Alstom, mai intai trebuie predat amplasamentul de catre Metrorex:

subway

Contractul nu interzice predarea esalonata a amplasamentelor.

GDPR

Anexele la contract, inclusiv graficul de executie, nu sunt postate pe site-ul Metrorex, asa ca nu pot sa ma pronunt.

carutasul

Bine, între timp m-am gândit că poate le e teamă că se trezesc la final că le mai lipsește câte ceva din ele dacă sunt condiții "de șantier" :)

Valentin

Nu vad ce i-ar impiedica sa implementeze sistemul pe statie, odata ce Astaldi o preda. Serios acum, la Orizont, Favorit, D.T-34, ce mai tot fac a.i. sa nu poata sa permita accesul Alstom? Si mai sunt si altele pe bucla care sunt ceva mai avansate. Inteleg la depou, eroilor, etc. sa fie lucrari mai complexe (pe partea de siguranta) si sunt ceva mai in urma ca statiile de mai sus.

Problema e ca Astaldi sa nu faca prostia sa predea toate statiile deodata .. Ma rog, discutabil.

subway

Nu vad ce interes ar avea iar depoul e practic gata.

v.ghiorghica

Multe echipamente sunt deja montate in salile SCB: UPSuri, servere ATS, servere BTN, etc
acum se monteaza cablurile. ideea ca trebuie efectuate si probe...nu poti sa ii dai drumul imediat dupa instalare

GDPR

Mai e si cablarea interstatiilor. Inteleg ca in dreptul CV Eroilor2-Academia Militara calea de rulare se finalizeaza zilele astea, asa ca in curand ar putea incepe montajul cablurilor, in schimb la Parc Drumul Taberei-Tudor Vladimirescu mai dureaza.

carutasul

Evident că mai sunt lucrări, tocmai de asta mă gândeam că dacă merg în avans cu stațiile care sunt gata termină mai repede. Sigur, mai trebuie și niște trenuri :)

TibiV

Da, din ceea ce am citit in literatura de specialitate, mai trebuie și niște trenuri...
Dar, na, poate sunt doar mofturi.
Poate merg si niste drezine...

:lol: :(( :lol: :((
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

tonică

Un singur tren cred ca e deajuns. Va da bine in poze, presa va ramane cu diafragmele cascate, peste tot se vor vedea la stiri imagini cu un tren plin de "panglicari" iar presa va vui cateva zile intregi, precum un robot telefonic despre marea realizare. Realitatea nu va interesa pe prea multi si cine va fi curios sa vada daca e adevarat ori nu, sa aiba nitelus de rabdare ca apare si trenul acela, aprox. din 20 in 20 de minute  :lol:

voicul

Si dupa o sa zica ca e mai bine decat nimic si ca oricum nu e de in 30 in 30 de minute!

Poate sa iasa la penise speciala dupa asa reusite!