[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

v.ghiorghica

Pana pe 14.03 stiu ca au avut drept la recurs...

CataOT

Dupa cum am spus si ieri, cele 10 zile nu se calculeaza de pe 04.03.2019, atunci a fost afisata solutia pe scurt. Recursul se face dupa ce primesti hotararea completa, iar redactarea hotararii poata sa dureze si mai mult de o luna de zile.

v.ghiorghica

Nu exista vreo posibilitate ca sa dea sentinta "fara cale de atac"?

Xenos

Căile de atac sunt date de lege, nu de bunul plac al judecătorului....ce se poate face este o solicitare a redactării mai rapide a hotărârii, pentru a începe să curgă termenul de recurs, fără exercitarea recursului, să sperăm.

v.ghiorghica

Alstom am inteles ca deja s-a apucat de treaba.
Chiar si la recurs, sansele ar fi de suub 1% sa castige, pana acuma au pierdut tot ce tinea de M5

punmeister

Adica 0% pentru ca Siemens Rail Automation SAU a ramas fara oferta dupa primul recurs la CAB.

CataOT

Vesti noi de la colegii electrici despre dosarul 14310/3/2018.

''Vin cu vesti bune de la Tribunalul Bucuresti! Hotararea din dosarul 14310/3/2018 a fost redactata pe 15.03.2019 si a fost trimisa spre comunicare in aceeasi zi. Tinand cont ca 15 martie a fost vineri, probabil ca hotararea a ajuns la Siemens pe 20 martie. Asta inseamna ca pana pe 1 aprilie ar trebui sa vedem pe portal daca se face recurs sau in caz ca nu, hotararea va ramane definitiva si se va putea semna vestitul contract ''

CataOT

Ca si veste de pe santier, in aceasta dimineata la 7.30 se spargea vechea deviere de la statia Parc DT, langa Tip Top.

TS30

Astazi 24 Martie 2019 - Statia Valea Argesului (Brancusi)

* Acces A

TS30

Astazi 24 Martie 2019 - Statia Raul Doamnei

CataOT

Sunt ceva vesti despre contractul de automatizari ? De dimineata erau la statia Parc DT 2 microbuze cu ingineri si muncitori noi (ne familiarizati cu organizarea de santier de pe partea cu parcul ) care pareau ca aveau o sedinta ad hoc.

TibiV

Nu am auzit bine intrebarea, poti sa o repeti?
Dar nu acum, ci prin douazeci-douazeci....
O:-)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

v.ghiorghica

Alstom s-a apucat de ceva vreme de treaba.
Au fost deja sedinte cu reprezentantii Metrorex @serviciul instalatii, SCB, unde s-au cerut anumite date

TS30

Astazi 31 Martie 2019 - Statia Raul Doamnei

Acces A

Acces E

Acces D

TS30

Astazi 31 Martie 2019 - Statia Brancusi (Valea Argesului)

Acces A