[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

GDPR

Trebuie tinut cont ca pe langa lucrarile de automatizare, acest contract include atat partea de proiectare cat si sistemul de informare dinamica a calatorilor. Vise umede, imi amintesc de "inaugurarea" M4 din toamna lui 2016.

Lasand la o parte problema cu subtraversarea liniei 41, lucrarile la CV de interstatie Tudor Vladimirescu-Parc Drumul Taberei de abia au inceput (sa nu uitam ca la CV Academia Militara se lucreaza de peste doi ani si inca nu au terminat), iar la doua accese de la Raul Doamnei si Academia Militara nu au inceput inca lucrarile, din cauza ca trebuie intai sa devieze traficul. Mai sunt si lucrarile de adaptare de la Eroilor 1, pasajul de legatura cu Eroilor 2 si inchiderea PSS Opera, care nu sunt incluse in procentul oficial de noujsiceva la suta.

subway

Tibi, n-am ce si de ce sa contrazic, de altfel am mai subliniat ca lucrarile de automatizare si sguranta circulatiei sunt cele mai <delicate si sensibile> dintre toate, nu-si permite nimeni sa dea <rasol> ca se poate lasa cu sange pe pereti...si ani grei de puscarie.
In ce priveste durata singurul care ar putea sa se pronunte ar fi Alstom dar pana nu se inchide faza pe tribunale ma indoiesc ca vor zice ceva...
Tinand cont de <lectiile trecutului> chiar si 9luni imi pare destul de <strans>.

GDPR

Din pacate sunt <lectiile prezentului>, unii simt zilnic pe pielea lor <viteza> cu care se <misca> Siemens.

punmeister

Lucru care se poate intampla si pe M5, doar nu cu Siemens ci cu Bombardier.

Ionut

Stai. Bombardier? Alstom vrei sa zici. Sau la ce te referi?

punmeister

Ma refer la negocierile cu Bombardier pentru racordarea macazului de legatura M1-M5 de la Eroilor la CITYFLO 350.

subway

Eu stiu ca ar fi mai complex, nu doar atat...

GDPR

Quote from: Ionut on February 19, 2019, 06:57:09 AM
"Avem în pregătire licitaţia pentru achiziţia de trenuri noi. Săptămâna acesta va fi în SEAP. Vom achiziţiona 13 trenuri noi pentru M5 cu fonduri de la BEI'', a mai spus Şodolescu.

Stiati ca licitatia pentru Achizitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5, Drumul Taberei - Pantelimon lansata in iunie 2014 apare pe SEAP ca fiind inca in desfasurare? Deci cum lanseaza o noua licitatie daca n-au reusit s-o anuleze pe prima???

subway

Ionut

Or fi uitat, dar nu cumva sa se trezească iar cu o contestație.

subway

Pai tocmai de asta cred ca a tras colegul Adi Rosca <semnalul de alarma>.
Un simplu e-mail la Mrex in atentia dlui Sodolescu ar fi cred suficient.

Ionut

^ Am vorbit la telefon cu dl Mustatea. Era surprins de ce am gasit noi - ca licitatia apare "in desfasurare" in SEAP. El spune ca licitatia e anulata de mult timp. Eu am insistat sa verifice atent cu colegii de la achizitii si sa se asigure ca intr-adevar, scriptic, licitatia e anulata. Sa vedem. Adi, stai cu ochii pe SEAP. :) Fa te rog si un print screen. :D

GDPR

Ionut

Super tare. :lol:
Hai ca am mai facut o fapta buna pentru tara. Bravo, Adi! :cheers:

subway

Felicitari Adi!!!
Felicitari Ionut!!!
Patria recunoscatoare!
;)