News:

.

Main Menu

Mersul Trenurilor 2022-2023

Started by ALEXCFR, September 18, 2022, 09:46:56 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ijwtsh

Unde pot gasi mersul trenurilor marfare? Este publica aceasta informatie?

frunzaverde

Exista livretele de marfa, dar la marfa in Romania mersurile sunt undeva intre vise si unicorni roz. Se circula cum se poate, cand se poate, daca se poate, cu intarzieri de sute de ore fata de trasa comandata pentru 95-100% din trenuri... Poti face si 2 saptamani Constanta Sud - Curtici Fr...
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

ALEXCFR

Noutățile din mersul trenurilor 2023-2024 sunt urmatoarele:
346/347 va avea grupa de Cluj-Napoca pentru Viena atasata/detasata în Alba Iulia.
74/75 Cluj-Napoca-Simeria-Arad-Budapesta.
406/407,366/367 vor circula pe Jibou Zalău Carei Episcopia Bihor
1641/1642 va avea grupa de Cluj-Napoca pe Sighișoara care se va atasata/detasata în Brașov.
1741/1742 anulate de tot din cauza lucrărilor pe Cluj-Napoca-Oradea

shift2rail

Quote from: ALEXCFR on August 27, 2023, 09:44:17 AM406/407,366/367 vor circula pe Jibou Zalău Carei Episcopia Bihor

Aceasta ruta va lungi o calatorie Cluj-Oradea de la aprox 3h actual, la, cel putin 6h...

misiekwas

^o întrebare a propos: oare CFR practica serviciul alternativ cu autobuz pe rute închise temporar pentru lucrări sau adopta strategia "descurcați va voi?"

rio tinto

Quote from: ALEXCFR on August 27, 2023, 09:44:17 AM346/347 va avea grupa de Cluj-Napoca pentru Viena atasata/detasata în Alba Iulia.
74/75 Cluj-Napoca-Simeria-Arad-Budapesta.
406/407,366/367 vor circula pe Jibou Zalău Carei Episcopia Bihor

Foarte interesant. Clare sunt modificarile de a scoate trenurile de pe Oradea - Cluj.
- Deci practic trenul Dacia se va uni, respectiv desparti de grupa sa de Cluj la Alba Iulia, si nu mai sta la Szolnok.
- Corona si Harghita sunt rerutate pe carari de munte incepand cu Dej si nu mai intra prin Cluj. Sunt curios cate ore va face pana la Episcopie. Trancanea Corona deja pe timp de noapte, acum va trancani si mai mult.
- Ramanand fara tren MAV de la Cluj, au mutat Fagaras IC 74/75 pe ruta Cluj-Alba Iulia - Budapest. Smart move.

Intrebarea ramane: de ce nu scot aceste trenuri (406/407,366/367) din tara pe la Valea lui Mihai? Sa nu se omita Oradea? Daca da, intra cu fata in statie, trebuie schimbata locomotiva. Nu pot aduce electricitatea de la Biharkeresztes pana in Oradea sa nu schimbe locomotiva de 2 ori in 20 de km. O cupleaza direct la MAV si are fir intins spre Budapest (desi tot trebuie sa stea in vama, ce mai conteaza o inca schimbare)

Vlad94

Probabil vor folosi locomotiva romaneasca pana la Biharkerestesz. De acolo linia e electrificata.

shift2rail

Linia Cj-Oradea va fi electrificata pana la Episcopia Bihor, ce se va intampla cu segmentul transfrontalier?

frunzaverde

Electrificarea romana va fi facuta pana in frontiera. Electrificarea maghiara este deja gata, ultimul stalp e la piatra de hotar.
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

commuter

Buna seara. De cand nu vor mai circula trenuri pe relatia Oradea - Cluj-Napoca? Multumesc.

Popescu_V

Am citit si eu acum modificarile propuse. Parerea mea este ca nu vad de bun augur mutarea lui 74/75 Fagaras pe Cluj-Alba Iulia-Simeria-Arad-Curtici-Budapesta Keleti. Nu pot lasa in aer Brasov-Fagaras-Sibiu-VIntu de Jos in aer. Ar trebui introdus un tren care sa se lege cumva de viitorul IR 74...Vom vedea.

Am venit de atatea ori cu 74/75 si este foarte util.

billy752-istu

este posibil sa reapară 1621/22?

ALEXCFR

1831/1833 Timișoara Arad Simeria Teiuș Cluj-Napoca  Ilva Mică Suceava Iași de la noul mers al trenurilor 2023-2024

dan tm

ce prostie. Puteau sa-l puna Timisoara Nord-Oradea-racordarea Săcuieni Bihor-Zalau-Jibou-Dej Calatori

Dar probabil trebuia reparata linia aia.

Poate pun un tren Arad-Satu Mare cu legatura la 1831.

billy752-istu

74/75 vor avea gr de vagoane pentru Brașov,1932/1930 vor circula Oradea-Arad unde vor forma 1922/1920,1643/1644 vor fi Brașov-cluj-brasov grupa la 1641/1642