[B] Pasajul subteran Eroii Revolutiei

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:13:14 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

TibiV

În ziua în care Ionuț Ivașcă a filmat din dronă, am făcut și eu câteva poze de la sol, dinspre Viilor spre Giurgiului.

Următoarele 3 poze sunt făcute din axul Bulevardului Pieptănari

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Se resistematizează cu semafoare și intersecția cu Bulevardul Pieptănari, care acum este doar cu indicatoare "Cedează  trecerea"...

lucian

Sunt curios,daca viitoarea statie de tramvaie se va intinde dintr-un capat in altul,pentru a putea incapea mai multe tramvaie sau doar in zona centrala a structurii metalice? Alt aspect,va trebui facut ceva cu intoarcerile pe linia de tramvaie,cu atat mai mult pentru linia 141,daca se va sta in continuare acolo,sa se astepte in functie de ce tramvai vine si sa se macazul,pentru cand pentru Viilor,cand pentru Calea Serban Voda,clar nu am rezolvat nimic !?!?

TibiV

"... sa se astepte in functie de ce tramvai vine si sa se [schimbe] macazul, pentru cand pentru Viilor, cand pentru Calea Serban Voda,clar nu am rezolvat nimic !?!?"

Este exact situatia actuala, si nu este o catastrofa. Pe acolo vor circula aceleasi tramvaie/linii si dupa ce va fi gata noua statie.
Singura diferenta (ca trafic) va fi ca tramvaiele nu vor opri doar la semafor, ca acum, ci si in statie.

Marea diferenta va fi pentru utilizatorii transportului public: acum cei care ies de la metrou si vor sa ia tramvaiul trebuie sa mearga cca. 200 de metri fie in spate, fie in fata. Daca ai bagaje, daca esti batran, daca este canicula/viscol, etc. atunci nu este deloc placut... Ca sa nu mai vorbim ca cei tineri si grabiti traverseaza soseaua chiar si "pe rosu" daca vad ca se apropie tramvaiul dorit.

Cu noua statie vei iesi de la metrou si statia va fi in capul scarilor.
Nu ti se pare ca este un castig pentru cei care folosesc transportul public, si carora le este destinat de fapt acest proiect?!...

lucian

Clar,ca este foarte bine ca se face,nu asta este ideea. Dar va trebui de vazut,cum se vor rezolva micile detalii legate de trafic.La fel,de vazut,cum vor face si cu regionalele din zona,unde le vor duce,pentru ca era vorba la un moment dat,ca ele sa intoarca la Sura Mare. Dar nu s a mai auzit nimic...de atunci.

lucian

TibiV

Puteai sa scrii si doua vorbe: ca filmarea este a lui Alberto Costea si ca reprezinta [19 AUG 2023] Noua structura arhitecturala a zonei Eroii Revolutiei...

Jacob46

Doua poze de azi, vedere dinspre fostul City Mall.