[B] Pasajul Piata Sudului

Started by Ionut, September 21, 2011, 01:07:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

TibiV

Ne intoarcem la Castani, sa vedem cum se simte PP2 acces Castani.

Au cofrat partial peretele din stanga al galeriei

Peretele din dreapta, pe care l-am fotografiat data trecuta ca fiind cofrat, este acum deja turnat.

Tot PP2, dar accesul la tramvai spre Romprim...

... si cel spre Brancoveanu/Pieptanari

Se lucra din greu la armare...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

PS al pasjului rutier

Si PP1...

Accesul PP1 la tramvai sensul spre Romprim

Aici a fost o lucrare de gaze.
Mai exact au folosit o instalatie de foraj inclinat cu care au subtraversat Oltenitei spre benzinaria MOL.
Teava de gaze este deja la locul ei in pamant, am vazut-o, dar unghiul a fost imposibil chiar si pentru telefon...

Destinatia tevii de gaze este vis-a-vis, imprejmuirea mica cu galben chiar din centrul imaginii, la intrarea de pe Oltenitei in benzinarie.

TibiV

Acum zona accesului PP1 benzinarie
In lungul PM al viitoarei rampe Vacaresti->N.Vasile

Acum zona dinspre strada Martisor, care este in fata, in zona unde incepe noul terasament...

...  terasament care se pare ca ajuns la faza de compactare.

Evident, am pozat din capul treptelor.

Si vedere spre intersectia Oltenitei-N.Vasile.
Practic vedem viitoarea bretea Vacaresti-Oltenitei... Pe aici vor merge si cei care vor spre Brancoveanu, si cei care vor spre Romprim sau spre IMGB.

TibiV

Ne intoarcem la pasaj.
Sunt pe trotuarul cu Mega Image, magazinul este in spatele meu, iar in fata mea PP1

Kelly este in continuare in pasajul rutier

Sapatura la pasaj a devenit foarte abrupta, nu prea arata a panta lina...

Poza facuta de pe treptele B.Transilvania, in capatul strazii Scorusului, unde au avut treaba cu multe tevi si cabluri, trei domni ocupati cu cate o lopata...

Iar eu ma retrag glorios, pe Scorusului, si ii las pe cei trei in fundal... :)

Pozele full-size le gasiti aici: http://imgur.com/a/c7KG0

Horațiu 87

AFC

"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

rocklee

TibiV.... :) multumim ca ne tii la curent cu progresele santierului ...excelent  reportaj  felicitari si  :cheers: :gj: :vroomvroom:

dr4qul4

Azi am batut orice record negativ in materie de stat in trafic in Bucuresti.
Ce trebuia sa fie o zi superba (in sfarsit mi-a sosit masina noua), s-a transformat intr-un cosmar.
Cum e masina primita de la munca, m-am dus cu cea veche sa-i dea gps-ul jos...undeva dupa IMGB. Apoi m-am dus sa schimb masina ....la SIXT la intersectia DNCBXDN1. si apoi din nou la IMGB sa pun gps-ul.....

Am facut de 4 ori Piata Sudului!!!! Iar afara ploua cumplit, asa ca traficul din oras a fost infernal.
harta

traseul prin oras are 24 km...pe centura 36. O diferenta minuscula, si totusi waze-ul m-a bagat prin oras. pe unde am facut 2 ore dus-intors. Cu o simpla centura la nivel de DX scuteam timpul la jumatate (cel putin).
In ciuda ploii, pe santier se lucra in cel putin 5 puncte si cu  minim 30 de muncitori ! Daca o tin tot asa termina vara asta.

si cateva poze de la pasaj...

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Pozele arată clar că ai mers pe traseul N.Vasile-Văcărești....
Ce-o fi fost în mintea ta?...
Sau în mintea lui Waze ?!....

Îmi pare rău pentru tine... :(
Dar îţi mulţumesc pentru poze !... :)

Șansele pentru 30 iunie cresc văzând cu ochii...

dr4qul4

Nu. am venit pe Berceni-Vacaresti si a fost ok....invers in schimb a fost dezastru...
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

M-a păcălit poza 6.
Dar acum m-am uitat iar, ai pozat mult spre dreapta...
Probabil te plictiseai la semafor... :D

Tot te căinez pentru ideea de a trece pe acolo cu maşina...
Chiar şi când fac o şedinţă foto acolo, am grijă să nu trec prin intersecție decât ca pieton.
Altfel, aţi fi văzut zero poze de la mine... :D

dr4qul4

Daca aveam o centura decenta, chiar si 1+1 dar cu intersectiile denivelate, nu as fi traversat tot orasul de la Sud la Nord. De 2 ori.
In fine...am avut timp sa invat cum e cu "ambreiajul" la automata....sa setez Ilink-ul, sa dau jos tiplele, ....Toate asta doar la semaforul de pe Vacaresti..... si as mai fi avut timp sa-mi configurez si telefonul dar au dat drumul la circulatie pe strada Martisor!!!! (parca se blocase la un moment dat, nu?)...

TibiV

:lol:

Nu, Mărţişor a fost funcţional tot timpul...
Noroc că nu toată lumea a şi ştiut... :D

BIGRED1984

@dr4qul4 - Orice om "normal" (care ar avea o anume nemultumire daca ar sta atat in traficul de pe Vacaresti) ar fi luat-o pe Serban-Voda-Brancoveanu-(Obregia->Metalurgiei SAU Racovita->Tr.Magurele->Berceni).
Chiar si varianta Vitan-Barzesti era de luat in calcul.
Mai bine zici ca vroiai sa te bucuri de masina si nu te-a interesat cat faci, mai ales pe masina si timpul firmei :).

dr4qul4

am pus waze-ul...pe acolo m-a bagat la de la Dristor la Berceni si de la Berceni la Otopeni.....la intoarcere nu am mai pus waze-ul. Si atunci a fost aglomeratia mare.
Oricum, m-am bucurat sa vad ca se lucreaza ca la bulgari  :lol:

OT. Masina firmei e ca si a mea (doar eu merg cu ea, o iau si in co, mi-am configurat-o), iar timpul era tot al meu pt ca am stat la birou pana la 10 seara. Tot insignia am avut si in ultimele 4 luni, si cum era "provizorie" m-am "bucurat excesiv"  de ea: la dus mi s-au parut normale gropile de la Piata sudului, la intoarcere am mers incet din cauza gropilor, dar mai ales pentru ca mi se pareau benzile foarte inguste.