Autostrada A2 București-Constanța

Started by Ionut, September 13, 2011, 03:53:26 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 7 Guests are viewing this topic.

M_Z

@JohannDB 
corect. diferenta la un drum Constanta - Bucuresti e de o ora intre cele doua variante. considerand ca am facut acum vreo 2-3 ani 6 ore pe autostrada cand se lucra la poduri, la covoare asfaltice si cu aglomeratia de duminica la statia de taxare, varianta pe la Giurgeni e foarte atractiva. ai 3 ore jumate dar alea sunt. drumul e in general liber iar peisajul frumos.
si daca tot aduc vorba de peisaj poti sa mergi pe A2 pana la Cernavoda si de acolo sa mergi pe DJ223 pe malul Dunarii spre Vadu Oii.

M_Z

@carutasul

dn-urile astea paralele cu A2 sunt cam pustii acum. am tinut odata DN3A intre dragalina si lehliu in paralel cu A2 si mergeam mai repede decat cei de pe autostrada.

BIGRED1984

Drumul Bucuresti-Tulcea este rutat prin A2-Slobozia-Harsova, e cel mai scurt. De ce n-ar fi folosit un pod bun, pe drumul mai scurt si mai ieftin?

kitsune

@M_Z așa este, uneori o mai iau și eu pe DN, când nu mă grăbesc și sunt sătul de monotonia de pe A2. Dar din ce îmi amintesc, pe la Dâlga e asfaltul prost de tot. In rest este ok.
De la Țăndărei la Hârșova și apoi spre Constanța drumul este parfum. Nu îmi amintesc in schimb daca se poate plăti online taxarea de la podul de la Giurgeni - Vadul Oii, culmea, am trecut nu de mult, dar nu-mi amintesc.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

dumbravaandrei

nu se poate plati online. dar poti plati cu cardul, nu trebuie cash
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

survola

Quote from: survola on December 17, 2024, 09:20:25 PMChiar, mai există celălalt pod, cel de la Giurgeni-Vadul Oii?  :o
Intrebarea era retorică și cu un iz de melancolie.

BIGRED1984

too late . eram prea setati toti pe modul ... sariti pe el  :)

dumbravaandrei

Ieri am făcut o mică excursie la mare.
De la București la Fetești foarte multe vulpi omorâte pe autostradă.
De la Fetești la Drajna am scăpat de moarte 3 vulpi, la ultima era să mă aleg cu mașina boțită - normal că aveam în spate dobitocul care merge la aspirație la 130 km/h.

Acum, posibil să lipsească și gardurile de protecție. Problema e că lipsesc și ecoducte. N-ar fi rău 2-3 ecoducte amenajate peste A2 (când o să devenim și civilizați, poate o să avem măcar la fiecare 30km de A2 câte un ecoduct)
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

carutasul

poate acum ar fi mai simple niște subtraversări, tot cu rol de ecoducte, cred că se pot face mai ușor și cu mai puțin deranj. Am văzut și eu - am fost și eu la mare dar ca să marcăm Schengen-ul am fost un pic mai departe, la Balcic - ce e simpatic e că au pus în schimb indicatoare cu "atenție la animale sălbatice" în loc să repare gardurile. Dar ele o să tot găsească găurile din gard deci mai bună ar fi asigurarea traversării. Cu vulpi nu m-am întâlnit, probabil că ies mai pe înserat la vânătoare.