Autostrada A2 București-Constanța

Started by Ionut, September 13, 2011, 03:53:26 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 12 Guests are viewing this topic.

Ionut

Din ce îmi dau seama este în zona km 29.

perfidus

Quote from: adi on August 15, 2018, 09:54:05 PM
la cum arata acolo sper ca a sunat la 112
Mai bine, s-a dus direct la politia autostrazi cu bucata de beton dupa el. Este si o continuare a clipului-protest de pe A2... (
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

voicul

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că joi pe sensul spre litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Fundulea, au loc lucrări de asfaltare, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu prudenţă.

Centrul Infotrafic îi sfătuieşte pe şoferii care circulă pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui să circule cu prudenţă sporită şi să fie disciplinaţi în trafic, întrucât pe tronsonul kilometric 30-31 (Fundulea, judeţul Călăraşi) se desfăşoară joi lucrări de întreţinere (asfaltare), fiind afectată prima bandă.

Lucrările vor avea loc până în jurul orei 18.00.

https://www.news.ro/eveniment/lucrari-pe-aurostrada-bucuresti-constanta-1922400723002018080818362884

vancouver

CNAIR actualizeaza studiul de fezabilitate pentru reabilitare poduri rutiere A2 peste Dunare + brat Borcea.

QuoteDurata proiectului este de 4 luni, respectiv între data de 01.09.2018 și 31.12.2018 la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Rezultatele așteptate:  elaborarea Analizei Cost Beneficiu, a  Analizei Schimbarilor Climatice, realizarea unei  Analize Multicriteriala precum si realizarea de  Documente suport

Valoarea totală a  proiectului este de 49.623,95 lei (inclusiv TVA) si va fi finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 astfel: 75% contribuția Uniunii Europene din Fondul de Coeziune- 31.275,60 lei, 25% contribuția proprie- 10.425,20  lei.

sursa: http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/completarea-studiului-de-fezabilitate-pentru

Deci nu va speriati, inca nu se reabiliteaza nimic, dar exista o speranta. Deocamdata doar studii.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

vancouver

Dar altceva rezulta pentru mine. Daca podul se poate reabilita pe bani europeni, poate ca si tronsonul Bucuresti - Fundulea se poate. Sau macar podurile de pe acel tronson, ca sunt si alea cam varza.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

rebel

Sorinus

De ce acolo, unde nu se inzapezeste niciodata, si nu in Baragan?

rizzuh

Niciodata? :D Ai uitat cum a fost anul trecut cand a fost cod rosu de ninsoare? ;)

Trebuie si in Dobrogea si in Baragan. Ce-i drept, in Baragan e mai rau, fiind campie.

slartibartfast

Se înzăpezește binișor și Dobrogea; astă primăvară (sic) Dobrogea era blocată înainte să se blocheze Bărăganul. Doar că noi nu prea observăm decât primul obstacol din cale :D

vancouver

Sunt ierni in care in Dobrogea nu se ajunge la inchiderea A2, chiar daca in Baragan se inchide de mai multe ori. Nu e logic sa inceapa cu perdelele forestiere acolo unde sunt mai putin necesare. Dar in fine, poate ca e vorba de alt DRDP sau de aprobari mai rapide de la Constanta. Stiu ca si la DJ-uri cei de la CJ Constanta au pus deja cu succes perdele forestiere si sunt inaintea altor judete. De asemenea au pus perdele forestiere in jud. Cta si pentru a pastra umiditatea in sol (ridica panza freatica in jur) si astfel ajuta culturile agricole, care au nevoie mai putina sau deloc de irigatii.

Ionut

Inca un comunicat incomplet. Nu pot sa-mi dau seama exact ce fac, unde fac... repara 33 de km?! "Incepand de marti va incepe..." Si cand se va termina?!

Comunicat DRDP Constanta - referitor Reparatii sistem rutier pe autostrada A2, pe tronsonul de la km 64+500 si km 97+600, intre Lehliu si Drajna. C.N.A.I.R. S.A. prin D.R.D.P. Constanţa, anunţă participanţii la trafic că începând de marti, 18.09.2018 - ora 0:00, va începe execuţialucrărilor de "Reparaţii sistem rutier pe autostrada A2, pe tronsonul de la km 64+500 şi km 97+600, între Lehliu si Drajna".

CNAIR

danutzu_1069

JohannDB

Numai prin Germania am mai văzut șantiere de 16 km lungime ( pe A9 zona Dessau-Rosslau până-n Elba) cu săpătură la -1,8 m sub nivelul asfaltului, în 2016 și în 2017 cele mai lungi au avut cam 12 km (pe unde am avut eu trasee autorizate), dar toate anunțate cu poziție kilometrică și termen precis de încheiere a lucrărilor și a tipului de reparație (capitală sau numai reînoire a suprafeței de rulare)....
La noi, ca la noi.... dar pe sectorul km 15 la 42 pe când ?

Ionut

I-am intrebat pe Facebook eu, dar nu cred ca se vor sinchisi sa raspunda.

dr4qul4

pe mediafax avem doar 7 km
QuotePotrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române de marţi până pe data de 4 noiembrie 2018, pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, circulaţia este închisă între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (între Lehliu – Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi), pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier.

Traficul rutier se va desfăşura pe calea 2, Constanţa - Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist