Aeroportul Stefan cel Mare Suceava [SCV]

Started by FRS, April 27, 2014, 08:27:52 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Knattspyrnufelag

Remarcabil numărul de rute de la Suceava

rota

din pacate e un nr foarte mic fata de cerere. Sunt foarte multi plecati si e nevoie in continuare de rute. anyway, ne-a furat Bacaul multe rute anul acesta :))

ghrt

Îmi place că au lăsat 30 de minute pentru debarcare, dezinfecţie şi îmbarcare. Ghici ce nu se va face.
Cont (aproape) inactiv.

Senerslav

Presupun ca numarul de curse este dat si de capacitatea aeroportului ... cum cel de la SV e in dezvoltare sper ca atunci cand se termina lucrarile sa intre mai multe curse.

rota

apropo de modernizare..stiu ca la sfarsit de 2018 a fost semnat contractul cu Napoca si era termen de 12 luni. Mai stie cineva care e stadiul proiectului?

rota

Inaugurare zbor Suceava-Larnaca

www.youtube.com/watch?v=_4jZXKjPkhw&feature=youtu.be

rota

Noul terminal al Aeroportului Suceava va fi dat în folosință la 1 septembrie:

rota

Începând de astăzi, 13 Iulie 2020, compania TAROM va relua zborurile de noapte de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare-Suceava". Cursele RO 809/810 vor avea 2 frecvențe pe săptămână, cu următorul program de operare:

🛫Luni, Joi : Decolare de la Otopeni: 21:45, aterizare la Suceava la 22:55.

🛫Marți, Vineri : Decolare de la Suceava 05:35, Aterizare la Otopeni la 06:50.
sursa

si o poza cu interiorul terminalului:

rota

Aeroportul Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău programate în perioada 15 august-30 septembrie. Flutur: Îmi exprim speranța ca odată cu această colaborare Blue Air va decide să introducă și curse aeriene permanente de la Suceava

șase curse spre 4 țări, astfel: Bruxelles (cu o frecvență de două zboruri pe săptămână – luni și miercuri), Dublin (4/săptămână – marți, joi, sâmbătă și Duminică), Torino (2/săptămână – marți și joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri și Duminică) și Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă și Duminică).
Sursa

Senerslav

Un mic pas inainte... sa speram ca or sa fie cereri multe poate raman cursele permanente

rota

pana nu termina terminalul, nici nu visez alte zboruri. Am stat ca sardinele pt un zbor pe B, d-apoi daca sunt 200 de oameni pt Londra sau whatever. Dar ma rog sa prinda drag Blue Air de Suceava, ca Tarom are exclusivitate pe B-SV  :lol:

rota

Wizz Air deschide din octombrie un nou zbor spre Doncaster, Marea Britanie. Sursa

FRS

rota

super veste:

Blue Air va opera, din 23 aprilie, curse Suceava-București. sursa