[B] Pasajul Metalurgiei-Turnu Magurele

Started by Dragosdimitrescu, July 08, 2020, 03:45:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bekxy

Cred că ieri au apărut parapetele mediane, azi se jucau cu luminile tip castravete. Încă lipsesc niște lămpi de iluminare a bretelelor, spre capetele rampelor, și finisaje la limitele beton/ balustrade.

TibiV

De la Bucharest: Pasajul Europa Unita - Test sistem iluminare

Moda disco este iarasi la moda....  :D
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Aceiasi ineptie.... NJ pe pasaj....
Sper sa-l fi luat in calcul la proiectare...

BIGRED1984

Teoretic duce un tramvai, daca nu duce niste NJ ce sa mai vb ?

miahi

^ E ceva diferenta intre o sarcina statica permanenta ( parapeti NJ ) si o sarcina dinamica ( tramvai in trecere ).
Din ce am inteles multe poduri/pasaje nu prea se "impaca" bine cu sarcini statice permanente care nu au fost considerate la proiectare, vezi cazul podului de pe DN5 de la Adunatii-Copaceni sau un caz mai vechi podul de pe DN67 de la Slatina .

TibiV

De astazi de la Ionut Ivasca: Pasajul "Europa Unită" - Sector 4 Bucuresti - Stadiul lucrarilor 29.11.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

bekxy

Tare sunt curios ce disco va fi în apartamentele celor din jur.
Un glob cu oglinzi lipsește de acolo și muzica de la fântâna lui Onțanu din dreptul circului (pentru cine și-o amintește).

Si tare aș vrea să aflu ce fumează cel care a imaginat disco-pasajul ăsta.

bekxy

Am trecut aseară pe acolo, cred că e gata, așteaptă sa treacă vacanța asta ca să îi dea drumul. Aș paria pe una din zilele săptămânii viitoare.

Probabil n-a vrut să ia fața la aprinderea luminilor de Crăciun.
Plus că e o acțiune în plus.

lucian

Ionut

Înțeleg că s-ar inaugura chiar mâine, 5 dec. După amiază. O să intru la Aleph să vorbesc despre pasaj. Ceva de scos în evidență? @TibiV și alții din zonă/ care ați urmărit lucrările și ce trebuie făcut.

miahi

^ Ar fi interesanta o dezbatere legata de sigurata circulatiei pe acest tip de pasaje cu iluminatul acesta "bombastic". Oare au vreun acord de la Rutiera? Acesta din S4 inca nu l-am vazut live, dar cel de la S3 Pallady mi se pare foarte excesiv.

dr4qul4

Eu am trecut prin cel de la A2 si nu mi se pare nimic periculos. Poate sa te afecteze doar daca ai epilepsie, dar altfel nu are cum sa te distraga mai mult ca basarab-ul (de exemplu).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

shift2rail

poate fi eliminat acel "coviltir" (for lack of a better word...) de un viitor primar cu mai mult simt estetic sau zarurile au fost aruncate?

miahi

^^ La Basarab iluminatul e static, cand am trecut pe la Pallady A2 era foarte dinamic.Totusi e ceva diferenta intre un iluminat arhitectural clasic si unul de "club".

BIGRED1984

Daca e pus, nu-l mai da nimeni jos.
Eu sper doar sa nu fie dinamic chiar ca la A2, adica mereu, sa fie si el la zile speciale. 
Eu as prefera, daca are cumva senzori, sa aiba intensitatea in functie de lumina de afara, autoadaptabil.
In alta ordine de idei, au aparut niste steaguri par a fi doar statele UE, stema S4 si numele, pe o parte scrie EUROPA, pe cealalta BUCURESTI