[B] Pasajul Metalurgiei-Turnu Magurele

Started by Dragosdimitrescu, July 08, 2020, 03:45:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shift2rail

@MrConnaisseur: arhitectul-sef al Capitalei are vreun cuvant de spus in proiectarea acestor monstruozitati sau primarii de sector se considera pe propria mosie in sectoare?!?

MrConnaisseur

^Atâta timp cât vom avea aceasta imbecilitate de administrație cu 7 primari și consilii proprii se vor naște monștri în permanenta. Este necesara o reforma administrativa în acest sens. Avem un București ca o pizza "sei staggioni".

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Metalurgiei - Europa Unita. 26.06.2023. Rampe asfaltate!!

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Coviltir ul ii mai lipsește..
A, și Negoiță, la darea în trafic..
Asta, ca reciprocitate...  :)

TibiV

Tot de la @adix aka Alberto Costea: [20 IUL 2023] Pasajul Metalurgiei - Europa Unita

TibiV

De la Mihai Mateescu: PASAJUL METALURGIEI EUROPA UNITA BERCENI 13.08.2023

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Suprateran sect.4 / Turnu Magurele-Bd.Obregia-Bd.Metalurgiei 18.08.2023

TibiV

O filmare si de la @adix aka Alberto Costea: [25 AUG 2023] Pasajul Europa Unita - Metalurgiei

bekxy

Am trecut azi pe acolo, l-au făcut gri șobolan integral (tablier + rampe). Va fi urât, dacă rămâne așa. Cu tot bling-bling-ul de deasupra, care nu mai apare.

bekxy

Şi iar am trecut pe acolo, cred că se montează stâlpi pentru panouri fonoabsorbante, pe rampa de coborâre spre Luică. Din păcate nu apuc să fac şi poze, că sunt la volan şi vizibiliate nu prea am. Castravetele întârzie.

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Suprateran sect.4 / Turnu Magurele-Bd.Obregia-Bd.Metalurgiei 03.09.2023

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: [10 SEPT 2023] Pasajul Europa Unita in stand by!!

Filmarea asta s-ar putea denumi "In asteptarea coviltirului"...

BIGRED1984

Ca o teorie a conspiratiei asa, oare care o fi probabilitatea ca firma sa fi vandut coviltirul pentru Berceni catre Negoita pentru pasajele spre A2 ? (si acum se asteapta sa faca aia altul)

lucian

Intrebare: Si aici ca si la Ghica in cazul in care se va face linia de tramvaie,la fel vor lua cate o banda de circulatie...pe pasaj?

Sionut

nu cred ca apare nici un tramvai pe aici ...