[B] Pasajul Metalurgiei-Turnu Magurele

Started by Dragosdimitrescu, July 08, 2020, 03:45:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIGRED1984

Nu ai urmarit reportajele anterioare ? Ti se pare ca restul betonului si a lucrarii in general are o calitate mai buna ? Toate sunt submediocre.

hefaistos

Una e sa ai dicontinuitati/segregari la un zid de sprijin si alta la suprabetonare.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

BIGRED1984

Eu am spus doar ca nu ai motive sa speri la o calitate mai buna avand in vedere ce au lucrat pana acum.
Or fi ele turnari diferite dar daca nu se pricep, ce sa ceri? Atat pot, mi-e ca le iau fata aia de la Ikea.

TibiV

Up-date de la Ionut Ivasca: Pasajul Suprateran sect.4 / Turnu Magurele-Bd.Obregia-Bd.Metalurgiei / 13.03.2023

Buba cred ca este aici:

Adica ar trebui sa "taie" vreo 3 proprietati, inclusiv sa lase un bloc fara parcare..
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Alexander

Si pare ca n-au inaintat cu exproprierile..
Oricum intreaga constructie pare facuta pe genunchi, ce ar mai conta ca nu are benzi de incadrare.

TibiV

De la BabaDog: Pasajul "Europa Unita" Metalurgiei. Lucrari Infrastructura 18 Mar 2023

TibiV

Pentru ca @adix aka Alberto Costea are putin timp, postez eu una din filmarile lui: Pasajul Europa Unita - Metalurgiei. 23.03.2023

TibiV

Dupa doua saptamani si jumatate, @adix aka Alberto Costea a filmat iar pasajul: Pasajul Europa Unita - Metalurgiei. 07.04.2023

danutzu_1069

Se misca cam greu treaba....
Dar, se vede ca au "inlaturat" si ultima piedica... la spalatoaria aia...
Si nu oricum.... cu o "mana" de asfalt nou... la ei in curte

Istoric vorbind, pe 18 martie inca nu era atacata zona, apoi pe 23 martie gardul era mutat dar breteaua nu ara inca gata, iar la ultima filmare curtea asfaltata, si breteaua "functionala"...

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Suprateran sect.4 / Turnu Magurele-Bd.Obregia-Bd.Metalurgiei / 16.04.2023

Tavi

Earthchild

Au distrus trotuarul de pe Turnu Magurele...

danutzu_1069

Doar Baluta stie detaliille.... Noi stim doar ca vor fi niste arcade, care se fixeaza, cel mai probabil, in zonele nebetonate.

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Europa Unita - Metalurgiei SECTORUL 4. 18.04.2023

TibiV

De la BabaDog: Pasajul Europa Unita - Metalurgiei. 22.04.23