Autostrada A13 Sibiu-Bacău

Started by Ionut, March 12, 2014, 10:38:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

iulius

Las' ca peste 2 zile doamna Viorica va prezenta noi proiecte si pune pe felie A13+ continuare acesteia pana la Iasi si uite asa ne face fericiti pe toti  :D

Europiu

Quote from: Ionut on May 22, 2018, 03:58:22 PM
Nu. Confunzi. Nodul Boita de pe A1, care este in licitatie, NU ARE NICIUN ELEMENT din A13.

Hmm... Nu ca as vrea sa te contrazic, dar eu aveam in memorie fix informatia de aici (topic de A1, cum bine ziceai).

Nodul de la Boita se incadreaza in Sectiunea 1 [...] Acest nod este tratat prin proiectul Autostrada Sibiu-Fagaras [...] Aceasta bretea va face parte din solutia finala de amenajare a Nodului Rutier Boita nod intre Autostrada Sibiu-Pitesti, Autostrada Sibiu-Fagaras si DN7.

"Solutie finala" e un temren nu foarte PC... :)
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

horatiu.cosma

"Acest nod" nu se referă strict la locația Boița, ci la nodul de conectare al A13 cu A1, care va fi studiat în SF-ul pentru Sibiu-Făgăraș. Și după cum am spus mai sus, s-au studiat o serie de variante de conectare la A1: la Boița, la Veștem etc.

Ionut

Deci.

Ce vezi tu in plansa pusa de mine mai sus, parte din LICITATIA actuala, NU CONTINE nimic din nodul A13 Boita. Bretelele de acces A13-A1 si A13-DN7 nu sunt licitate acum. Ah, ca acel giratoriu din DN7 va "servi" si se va conecta si cu A13 (daca va ramane nodul la Boita), e alta poveste.

Acum e clar? :)

Dan027

mda, si totusi pana va fi gata SF-ul pt Fagaras-Sibiu va mai trece ceva vreme...

Dan027

De SF-ul pe Brasov-Bacau stiti ceva? Se vor tine de termenul pe care l-au dat (sfarsitul lunii asteia)?

Ionut

Eu unul nu stiu nimic. Probabil nu vor scoate nimic. Doar vorbe goale.

cricric

Quote from: pasadia on May 22, 2018, 04:35:15 PM

Ps: tocmai mi-am adus aminte pe vremuri (SSC), cand observase cineva cat de multe rauri strabat tara Oltului si ar trebui traversate de Sibiu - Fagaras. Si deh, asta facea dificil si scump proiectul. No bun, acum tunel, ca sa fie groapa mai adanca.
@alecu - parca tu erai cel cu podurile, nu?

Era MrMorlo care dadea un copy paste de pe wikipedia. Cred ca imi amintesc bine. Si raurile alea sunt parauri :)
Alecu credea ca in Tara Fagarasului sunt rauri ca in Moldova, foarte late si care se umfla primvara si ies urat din matca.
Harta

Bogdan_Cluj

Cred ca alt element care duce la confuzie este harta API, care este diferita de plansele puse de Ionut (cele oficiale, din licitatie). Eu vad cel putin doua inconsistente: acea bretea A1 care de desprinde de "axul central" la intersectia cu A13 (care nu apare pe hartile lui Ionut) si nodul de la Talmaciu.

Cine se stie cu hartile, le poate schimba?

http://www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=13/45.69/24.268/0

cristi5

Oricine poate schimba pe OSM si va apare pe harta a doua zi.

Dar dupa ce sursa sa schimbe? Exista vreo sursa pt A13?

Ionut

Tocmai. Traseul final pentru A13 nu e definitivat/ales.

Bogdan_Cluj

Eu ma refer strict la A1. Cele doua diferente mentionate anterior sunt strict pe A1.
Ii drept ca A13 o sa vina cu un nod pe undeva si posibil cu o bretea de viteza mare, dar pana atunci A1 ramane cum e in contractul de pe A1, nu?

Ionut

Evident ca A1 se face asa cum arată planșele din licitație. :) Ce am pus eu mai sus. Vorbesc de Boita.

cristi5

Aha, deci pe A1... Hai sa colectam diferentele PiSi fsta de OSM pe topicul de harti si sper ca va avea cineva timp sa le calibreze.

Ionut

Quote from: Ionut on April 05, 2018, 06:21:18 PM
Quote from: Ionut on March 19, 2018, 02:58:03 PM
Desigur ca ii dam in judecata! Dar mai intai sa facem si pasul reclamatiei administrative pentru ca nu ne-au dat documentele solicitate la punctul 7.

Astazi i-am dat in judecata. :) Astept like-ul de la brasoveni! :lol: API lupta pentru A13! :D

Si instanta a stabilit primul termen in acest dosar. 10.07.2018 - Link dosar.