Autostrada A13 Sibiu-Bacău

Started by Ionut, March 12, 2014, 10:38:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Calin88

Traficul de lung parcurs nu va cobora niciodata de pe autostrada la Avrig, ca sa se urce inapoi la Sibiu doar pentru ca e mai scurta distanta pe DN, mai ales ca timpul tot pe acolo o sa fie, in conditii de mers normal/legal. Da, cine merge Sibiu-Avrig va folosi tot DN-ul si asta e ok, nu cred ca e traficul ala asa de mare. Dar oricine va merge mai departe de Fagaras, nu isi va mai bate capul cu DN-uri doar pentru ca ocoleste 9 km (cu viteza si siguranta superioare).
Scopul nostru ar trebui sa fie ca traficul de lung parcurs/marfa sa mearga pe autostrada, nu sa creem scurtaturi care sa il incurajeze sa treaca prin sate si sa se cocoate pe dealuri pe DN 1, adica solutii demne de anii '50. Si daca, in viitor, vom corecta cocoasa asta idioata, ar trebui sa folosim solutii moderne.

alecu26

Pentru mine cel mai trist în această telenovelă e cum a fost mutat traseul lui A1, prin spate pe la Boita cu multe probleme generate de acest lucru singurul scop fiind evitare zonei natura 2000 de la est de DN7. (O natură 2000 oricum cvasiinexistenta....fiind locuită si cu agricultura).
Ei....dupa cativa ani cineva a venit a șters totul cu buretele ai a băgat exact acolo un mega nod....un mega debleul...(apropo...de ce nu facem cut&cover) acea bretea de legatura la DN7? La noi exista preocupare de mediu doar unde e natură 2000? Dispariția
unui deal nu se încadrează tot pe acolo?
PS: intr-o analiză multicriteriala pe bune costurile cu mutarea traseului la Boita care se face acum absolut degeaba...trebuiau puse în cârcă acestui nod de la Boita.
PS 2: UE nu va avea o problema cu banii cheltuiti pe breteau temporara? Ca dupa 2...3 ani o bună parte din ea va fi distrusă?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

RobertH

Boita-Fagaras e acum complet calibrat dupa SF.

RobertH

Daca tot am terminat cu SF-ul , hai sa punem si plansele. Tineti-va bine, is 88 de planse(a fost o placere sa le calibrez avand in vedere ca la fiecare poti sa ai abatere :lol:) .

A13 Sibiu(Boita) - Fagaras

Plansa generala:

Planuri de situatie: