[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cristi N

CTC - Comisia Tehnica de Circulatie

TibiV

O filmare, tot de luni, si de la Mihai Panait: Pasajul A2 | Bul. Pallady E GATA!!! | 19 Iunie 2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

shift2rail

^efectiv, nu inteleg ce strada/blvd supratraverseaza acest "pasaj".

dr4qul4

Daca nu stii ce strada traverseaza, inseamna ca nu ai trecut niciodata pe acolo.
Strada Drumul intre Tarlale este blocata in fiecare zi, in special de trafic greu. Am fost de cateva ori pe acolo si m-am lecuit din pacate nu exista alternativa.
Si asta doar pentru ca, desi acolo pare a fi un giratoriu, prioritate este doar pt cei care merg pe Pallady-A2. Si cum cei cu prioritate circual cu 90-100 km/h, este foarte greu si riscant pentru ca cineva sa intre/iasa de pe strada asta.
Exista strada si la sud, dinspre Catelu, dar acolo sunt mai multe variante, asa ca majoritatea ocolesc intersectia. Cu pasaj, situatia se va schimba.
Daca ar fi dupa mine, as inchide cealalta intersectie care doar arata ca un giratoriu, cea dintre cele 2 pasaje noi.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

@shift2rail, trebuie sa fi din zona ca sa intelegi .... fenomenul...
Desi "Drumul intre tarlale" nu este bulevard sau vreo alta artera importanta, in fiecare dimineata, era "imbulzeala" la facut stanga de pe Palladu pe strada mai sus mentionata.... Evidnt, cu riscurile aferente traversarii benzilor care vine d epe Autostrada si a  "nebunilor" care nu intelg ca autostrada s-a terminat si s-a intrat in oras.
Chiar au fost si multe accidente...
Si mai este un mic avantaj, ca sa ajungi pe centura, daca nodul este aglomerat, poti venii pana aici si facand stanga prin Catelu, se ajunge in DNCB aproape de Splai...

Ca sa fi si mai uimit, PS3, va construi inca un pasaj peste CF care acum este traversat de Drumul intre tarlale la nivel...

danutzu_1069

Se pare ca s-a dat in circulatie pasajul mai sus mentionat...

TibiV

Da, cu participarea premierului Ciolacu...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Înțeleg că se circulă doar pe un sens și la sol mai sunt lucrări. Poate dă o tură cineva din zonă și ne spune detalii.

dudley

Am vazut pe facebook niste comentarii de la mai multe persoane (vreo 4) care ziceau ca in timpul constructiei erau mai multe grinzi crapate si apoi chituite.
Nu am urmarit deloc thread'ul si evolutia acestui pasaj, dar stiu ca sunt destul de multi colegi care au trecut prin zona si au urmarit filmarile.
Este ceva adevar in afirmatiile de pe facebook sau doar oameni care se afla in treaba comentand?

reed

am gasit asta pe YT
Pasaj cu coviltir deschidere Pasaj A2 Pallady

rota

S-a deschis circulația pe Pasajul de la Autostrada Soarelui
sursa: primaria mea iubita :))

Telvanni

Sper ca amenajarea de la sol sa fie pe masura pasajului. Pe langa racordarea tuturor strazilor de acolo sper sa abordeze corect si partea  pietonala + velo.

Drax

La sol mai au ceva de lucru. 1-2 saptamani cred
Eu eram convins ca acele 'jardiniere' sunt de fapt niste trotuare pt pasarele pietonale.

Are trambuline ca cel de la Ikea :/

dr4qul4

Nu cred ca va rata ocazia sa faca troatuare pe care sa puna pavele si sa planteze pomi.
Nu zic ca e neaparat un lucru rau.
De fapt, daca ar fi sa compar cu celelalte intrari in Bucuresti, aceasta devine cea mai ok. Atat pentru masini, cat si pentru pietoni. Singura intrare in Bucuresti cu intersectii denivelate, trotuare, spatiu verde pe mijloc si margini, tramvai, metrou si bretelele alea de la zona comerciala (degeaba denivelezi intersectia daca iesirile din parcare sunt la 90 de grade si din 10 in 10 m).

In partea de nord avem DN1 (care e buna pt masini, dar are prea mult beton - noroc ca traverseaza o zona verde) si A3 care se continua cu Fabrica de Glucoza.
In vest avem A1 unde pietonii si ciclistii au noroc ca stau masinile blocate si pot face slalom printre ele. Bine, doar curajosii se aventureaza pe jos pe acolo.
Iar in sud e si mai si. Au dublat acum drumul si au trantit cateva giratorii in mijloc. Macar exista trotuar.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist