[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

danutzu_1069

@jalemare , asta de unde o stii? " La concurenta cu un nou pod peste Dambovita, in continuarea Luncii Priporului."

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady-A2 gata de inaugurare!! 14.06.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

vm75

Nu-mi dau seama din filmare daca coviltirul e suficient de inalt pentru autobuze si camioane sau o sa puna si aici politia locala ca sa pazeasca accesul. In orice caz, cred ca va fi necesara o forma de presemnalizare a inaltimii maxime admise.

danutzu_1069

Are gabarit mai mult decât trebuie. A avut grija negoita sa fie generos... pe banii contribuabililor...
Inteleg ca este ... aproape gata....
Dar ce facem cu urmatoarea intersectie....

TibiV

Din aceeasi sursa: Pasajul Theodor Pallady - A2. Inaugurare in acest weekend? 16.06.2023

rota

PASAJ PALLADY A2
sursa: Mihai Mateescu

Banena

Vizitez *aproape* zilnic peundemerg.ro din 2015

paullie

Chiar vroiam sa intreb ce soi de marar sunt tufele acelea pe margine?

miahi

^^ Cred ca sunt Chiparos Leyland ( Cupressocyparis leylandii ) . Seamana cu tuia, dar cresc mai rapid .

TibiV

Pasajul Pallady A2 filmat ieri de @adix aka Alberto Costea

EugenRo

Oare nu asa se recomanda la intersectia cu banda care coboara de pe pasaj?  :hm:  :hm:

Alexander

Sa speram ca vor reorganiza benzile dupa ce muta circulatia pe pasaj. Personal as face doar cate o banda pentru intrat/iesit de pe autostrada. Nu cred ca e trafic de doua benzi. Din pacate la Ikea au lasat 2 benzi pe langa pasaje si mi se pare ca e putin haos.

lucian

Personal,nu inteleg de ce se trage de timp cu deschiderea la acest pasaj si de fiecare data ni se mai arata, fie ca au mai asfaltat o data ba ca s au trasat semnele de circulatie si treburi de genul?!?
La cel de la ikea,clar s a dorit deschiderea acestuia cat mai repede si dupa aceea s au mai ocupat de ultimele finisaje,din zona.

danutzu_1069

Probabil nu are autorizatiile necesa de de la comisia de siguranta si circulatie (sau cum se numeste...)